سه شنبه ، 8 بهمن ، 1398

کد خبر: 78   |  دفعات بازدید : 4630   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

16 شهريور, 1392
تأسیس دانشکده حکمت متعالیه ملا جلال الدین دوانی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون خبر داد:
تأسیس دانشکده حکمت متعالیه ملا جلال الدین دوانی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون
سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون از امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در راستای تأسیس دانشکده حکمت متعالیه ملا جلال الدین دوانی  خبر داد.
رضا پولادی گفت: به منظور توسعه همکاری علمی و بهره مندی از ظرفیت ها و توانمندی های متقابل، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی امضا شد.
وی گفت: این تفاهم نامه به منظور همکاری و مشارکت در زمینه طراحی و اجرای طرح های پژوهشی مشترک از طریق تبادل امکانات و تسهیلات مورد نیاز می باشد.
ایشان افزودند: از دیگر مفاد این تفاهم نامه همگاری و مشارکت در برگزاری سخنرانی ها، میزگردها، گردهمایی های علمی، برنامه ریزی و برگزاری کارگاههای آموزشی و تبادل اطلاعات علمی و فراهم نمودن امکان دسترسی آسان به منابع علمی شامل کتب، نشریات است.
سرپرست دانشگاه سلمان فارسی خاطر نشان کرد: همکاری در زمینه برنامه ریزی، تالیف و ترجمه متون رشته های علوم انسانی و همکاری در زمینه انتشار نشریات و ویژه نامه های علمی از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
پولادی ادامه داد: فراهم کردن زمینه بهره برداری از ظرفیت های هیأت علمی دوطرف در زمینه مسائل آموزشی و پژوهشی و همکاری در زمینه به روز رسانی اساتید، مدرسان و پژوهشگران از دیگر بندهای این تفاهم نامه است، و بر همین اساس پژوهشگاه بورسیه و تربیت پنج نفر دانشجوی دکتری فلسفه که رساله دکتری آنها منحصرا در زمینه افکار و آراء ملا جلال الدین دوانی باشد را به عهده گرفت.
وی گفت: این تفاهم نامه 5 سال قابلیت اجرا دارد و به صورت خودکار تمدید می شود مگر اینکه بر خلاف ان توافق شود.

ناشناس
1392 شهريور 18 دوشنبه 06:46 ب.ظ
با سلام، ان شاء الله شاهد موفقیت هایی در این دانشگاه باشیم.