ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 379   |  دفعات بازدید : 2106   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

21 آبان, 1396
آغاز به کار پنجمین نمایشگاه کتاب دانشگاه سلمان فارسی کازرون

پنجمین نمایشگاه کتاب دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون عصر امروز با حضور رئیس و هیات رئیسه دانشگاه افتتاح آغاز به کار کرد.

پنجمین نمایشگاه کتاب دانشجویی که به مناسبت هفته کتاب با همت معاونت فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برپا شد، عناوین متعددی از کتابهای علمی،فرهنگی، مذهبی، تاریخی، ادبی(شعر و داستان)، ادبیات کودک و ... برای علاقه مندان به نمایش گذاشته شده است و تا روز چهارشنبه 24 آبان ماه دایر خواهد بود.

نمایشگاه کتاب دانشجویی با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی هر سال در هفته کتاب و کتابخوانی با حضور تعدادی از ناشران و کتابفروشی های معتبر شیراز و کازرون در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار می شود.

همچنین در این نمایشگاه علاوه بر تخفیف نقدی، به دانشجویان بن خرید کتاب نیز اهدا می شود.