ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1831   |  دفعات بازدید : 140   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

از سوی دکتر محمدرضا پورکریمی، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه سلمان فارسی کازرون مطرح شد / تشریح برنامه‌های هفته پژوهش در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

10 آذر, 1399

هفته پژوهش دانشگاه سلمان فارسی کازرون از 22 تا 27 آذرماه و با رویکرد معرفی ظرفیت‌ها پژوهشی این دانشگاه و توسعه ارتباط‌های پژوهشی جامعه‌محور در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار خواهد شد.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر محمدرضا پورکریمی، مدیر امور پژوهشی و فناوری این دانشگاه، صبح امروز، 10 آذرماه، با اعلام این مطلب، طی ارایه گزارشی از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیرامون برگزاری مطلوب هفته پژوهش خبر داد. ایشان با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام سال «جهش تولید»، پژوهش را یکی از بسترهای ضروری تحقق این مقوله برشمرد و با تصریح بر نقش دانشگاه‌ها در این خصوص، خاطر نشان نمود: دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان تنها دانشگاه دولتی کازرون و قطب علمی منطقه، با فراهم‌سازی بسترها و زیرساخت‌های لازم متناسب با بضاعت خود، تلاش‌های هدفمندی را برای تقویت و توسعه فعالیت‌های پژوهشی دنبال می‌نماید. هفته پژوهش فرصت مناسبی است که بخشی از این ظرفیت‌ها در قالب اجرای برنامه‌های مختلف به عموم مردم معرفی شود.

ایشان در ادامه با تصریح بر اینکه کلیه برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای صورت گرفته که اجرای ویژه‌برنامه‌های هفته پژوهش، منطبق با دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا باشد، خاطر نشان نمود: برای اجرای این هفته از ظرفیت‌های موجود در بسترهای مجازی استفاده خواهد شد. پیش‌بینی‌هایی هم صورت گرفته تا چنانچه دستورالعمل‌های بهداشتی این اجازه را بدهند، برخی از برنامه‌ها را به صورت نیمه‌حضوری برگزار نماییم.

دکتر پورکریمی، همچنین با اشاره به توانمندی‌های اعضا هیئت علمی و اساتید این دانشگاه در امور پژوهشی، خاطر نشان نمود: از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای هفته پژوهش، نشست اعضا هیئت علمی و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه است. همچنین در طول این هفته برگزاری کارگاه‌های تخصصی از جمله کارگاه کارآفرینی، کارگاه نجوم و کارگاه اخلاق در پژوهش و چند وبینار پیش‌بینی شده است. این برنامه‌های علمی با تدریس و ارائه از سوی اعضا هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و اساتید این دانشگاه و در ارتباط با مسائل مختلف پژوهشی برگزار خواهد شد.

مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ادامه با تأکید بر رویکرد این دانشگاه پیرامون تقویت ارتباط با جامعه خاطر نشان نمود: ویژه‌برنامه‌های عمومی نیز با مخاطبان خارج از دانشگاه در نظر گرفته شده است که از جمله می‌توان به برنامه‌های پیش‌بینی شده برای دانش‌آموزان شهرستان کازرون اشاره نمود. در همین راستا تعامل‌هایی را با بخش‌های مختلف مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان آغاز نموده‌ایم و با نگاه هم‌افزایی که در هر دو مجموعه وجود دارد، برنامه‌های مشترکی را اجرا خواهیم نمود.

دکتر پورکریمی در پایان اظهار امیدواری نمود با برگزاری این رویداد علمی بتوان ضمن معرفی هرچه بهتر دستاوردهای پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بسترهای مناسب‌تری را برای توسعه این پژوهش‌ها مهیا نمود.