ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 263   |  دفعات بازدید : 2717   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

استاد "حمید سبزواری"، شاعر انقلاب دار فانی را وداع گفت

22 خرداد, 1395
استاد "حمید سبزواری"، شاعر انقلاب دار فانی را وداع گفت

استاد حمید سبزواری، شاعر اشعار مشهور و ماندگار دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، صبح امروز شنبه- در بیمارستان آسیا تهران دار فانی را وداع گفت.

اشعار بلند زنده‌یاد سبزواری، زبان گویای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است و پیشواز آمدن امام خمینی(ره) به کشور را با مشهورترین سروده‌اش، "خمینی ای امام"، در اذهان مردم ایران جاودانه کرده است.

استاد سبزواری در سال 1389 به دعوت دانشگاه سلمان فارسی به همراه سعید بیابانکی و علی مظفر از شاعران مطرح کشوری در شب شعر مقاومت که به مناسبت سوم خرداد - روز ازاد سازی خرمشهر - در این دانشگاه برگزار شد، شرکت نمودند و به شعر خوانی پرداختند.

استاد سبزواری در این شب شعر دو شعر از اشعار حماسی خود را قرائت کردند که با تشویق مداوم حضار همراه بود. بعد از شعر خوانی استاد سبزواری همه حاضرین در سالن به احترام ایشان بلند شدند و به مدت 5 دقیقه ایشان را تشویق کردند.  روحش شاد و یادش گرامی باد.

گفته می‌شود، وصیت مرحوم سبزواری دفن در خانه قدیمی‌شان در شهر سبزوار بوده است.

استاد "حمید سبزواری"، شاعر انقلاب دار فانی را وداع گفتاستاد "حمید سبزواری"، شاعر انقلاب دار فانی را وداع گفتاستاد "حمید سبزواری"، شاعر انقلاب دار فانی را وداع گفت