ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 700   |  دفعات بازدید : 852   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اطلاعیه شماره یک هیئت رییسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون در مورد تعلیق چندروزه فعالیت‌های دانشگاه

04 اسفند, 1398

⭕ اطلاعيه شماره یک:
❇ به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز دانشگاه می رساند:
با توجه به مصوبه امروز (۱۳۹۸/۱۲/۰۴) هيأت رئیسه محترم دانشگاه ، در جهت پیشگیری و حفظ سلامتی دانشجویان و کاهش نگرانی خانواده‌های آنان، کلیه فعالیت‌های دانشگاه اعم از آموزشی (کلاس‌ها)، خوابگاه‌ها، سرویس‌های ایاب و ذهاب، بوفه و سلف_سرویس دانشگاه تا پایان هفته (۱۳۹۸/۱۲/۰۹) تعطیل  می‌باشد.
✅ جهت رفاه حال عزیزانی که فردا دوشنبه به هر دلیل در دانشگاه می مانند استثنائا سلف سرویس فقط در وعده ناهار دایر خواهد بود.
✅ هزینه رزرو غذای دانشجویانی که تا آخر هفته اقدام به خرید غذا کرده‌اند محفوظ خواهد ماند و قابل انتقال به هفته‌های بعد خواهد بود.
✅ بدیهی است سایر بخش‌ها و فعالیت‌های اداری دانشگاه همچنان دایر می‌باشد.
✅ در خصوص وضعیت فعاليت‌های دانشگاه در هفته‌های آینده، در اطلاعیه‌های بعدی از طریق سایت و صفحه اینستاگرام  دانشگاه اطلاع‌رسانی می‌گردد.
روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون