یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 348   |  دفعات بازدید : 2287   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 اردیبهشت, 1396

خانه فرهنگ دانشگاه سلمان فارسی کازرون صبح چهارشنبه سیزدهم اردیبهشت با حضور دکتر سید ضیاء هاشمی معاون و دکتر فضل الله ایرجی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس و هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از فعالان فرهنگی افتتاح شد.

دکتر هاشمی معاون و دکتر ایرجی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که به دعوت دکتر براتی رئیس دانشگاه برای سخنرانی و پرسش و پاسخ در هفته معلم به دانشگاه سلمان فارسی کازرون دعوت شده بودند، در اولین برنامه کاری خانه فرهنگ دانشگاه را افتتاح کردند.

دکتر هاشمی ضمن افتتاح، بازدید از قسمت های مختلف خانه فرهنگ و پرسش از وضعیت فعالیت تشکل های دانشجویی و میزان فعالیت های آنها، اظهار امیدواری کرد که با اختصاص این مکان مناسب و درخور شاهد رشد بیش از پیش کمی و کیفی فعالیت های فرهنگی باشیم.

خانه فرهنگ دانشگاه از سال 1391 تاکنون در یک ساختمان اجاره ای و خارج از محیط اصلی دانشگاه قرار داشت که با ساخت یک ساختمان سه طبقه با زیربنای 600 متر و اختصاص طبقه سوم این ساختمان به خانه فرهنگ یکی از مشکلات عمده فرهنگی یعنی کمبود فضای فرهنگی مناسب برطرف گردید.

برای ساخت ساختمان فرهنگی آموزشی با متراژ 600 متر در سه طبقه بیش از 600 میلیون تومان هزینه شد و با ساخت این ساختمان دو ساختمان اجاره ای دانشگاه به مالک آنها تحویل داده شد.

افتتاح خانه فرهنگ دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور معاون و مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوریافتتاح خانه فرهنگ دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور معاون و مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری