ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 94   |  دفعات بازدید : 4407   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

افتتاح پورتال کتابخانه مرکزی آیت الله ایمانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

20 مهر, 1392
پورتال کتابخانه مرکزی آیت الله ایمانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به نشانه اینترنتی lib.kuict.net راه اندازی شد.
اعضای کتابخانه می توانند با مراجعه به نشانه اینترنتی فوق نسبت به ثبت نام در این پورتال اقدام کنند و در قسمت «کتابخانه شخصی» با وارد کردن شماره عضویت ثبت نام را تکمیل نمایند.
لازم به ذکر است اعضای کتابخانه مرکزی آیت الله دانشگاه سلمان فارسی کازرون می توانند با عضویت در پورتال نامبرده، بدون محدودیت زمانی و مکانی به کتابخانه دسترسی داشته باشند و از خدمات آن استفاده نمایند.
این پورتال با اهداف مختلفی از جمله ایجاد سیستمی جامع جهت ارائه خدمات اطلاع رسانی به پژوهشگران، اساتید و دانشجویان، ایجاد ابزارهای جستجو، توسعه پورتال به عنوان ابزاری برای تقویت سطح کیفی خدمات کتابخانه و ارتباط با کاربران و حرکت در مسیر رسیدن به کتابخانه دیجیتال راه اندازی شده است.