یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 662   |  دفعات بازدید : 764   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

افزایش سطح آگاهی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در رابطه با ایدز و دیابت

26 آذر, 1398
افزایش سطح آگاهی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در رابطه با ایدز و دیابت

همزمان با هفته اطلاع‌رسانی ایدز، غرفه ویژه آگاهی‌رسانی با هدف افزایش اطلاعات دانشجویان پیرامون مسایل مختلف مرتبط با ایدز در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی، کانون همیاران بهداشت مرکز سلامت، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون با برپایی غرفه‌ای به آگاهی‌رسانی پیرامون بیماری ایدز، علائم و شیوه‌های انتقال این بیماری پرداخت.
همچنین در این غرفه که با حضور کارشناسان مرکز سلامت، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی و در محوطه این دانشگاه برپا گردید، تست رایگان HIV نیز از متقاضیان صورت گرفت.
همزمان با برپایی این غرفه، اطلاع‌رسانی در خصوص دیابت نیز صورت گرفت و آزمایش قند خون از متقاضیان داوطلب انجام شد. همچنین کارشناسان حاضر در غرفه، با ارایه توضیحاتی پیرامون اصلاح رژیم غذایی و پرهیزهای لازم برای جلوگیری از ابتلا به دیابت، به آگاهی‌رسانی در این خصوص اقدام نمودند.
گفتنی است شعار امسال روز جهانی ایدز «آگاهی، پیشگیری، آزمایش و درمان HIV، همه در یک کشتی نشسته‌ایم» بوده است و کانون همیاران بهداشت دانشگاه سلمان فارسی نیز همگام با سایر نهادهای فعال کشور در حوزه‌ی اطلاع‌رسانی مسایل بهداشتی، در تلاش است تا با برگزاری برنامه‌هایی به افزایش سطح آگاهی، پیرامون این بیماری اقدام نماید.