چهارشنبه ، 2 تیر ، 1400

کد خبر: 1909   |  دفعات بازدید : 105   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتشار کتاب دانشجوی دانشگاه سلمان فارسی کازرون توسط ناشر هندی در سایت آمازون

11 خرداد, 1400

رمان Life is a prism نوشته مهناز اژدهاکش، دانشجوی ترم 6 رشته زبان انگلیسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، توسط انتشارات «رام کریشنا دی» از ناشران کشور هند منتشر و در سایت آمازون در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

انتشار کتاب دانشجوی دانشگاه سلمان فارسی کازرون توسط ناشر هندی در سایت آمازون

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، این رمان روایتگر از خودگذشتگی و جان‌فشانی‌های زنانی است که در برهه‌های زمانی مختلف برای حفظ خانواده خود از انجام سخت‌ترین کارها هم دریغ نکردند. ماجراهای داستان در فضای خانواده ایرانی اتفاق می‌افتد و شخصیت‌های مختلف آن در مواجهه با رویدادهای مختلفی که پیش‌روی آنها قرار می‌گیرد، دست به انتخاب‌های مختلفی می‌زنند و فضای داستانی این رمان را خلق می‌کنند.

گفتنی است رمان Life is a prism به زبان انگلیسی و در 298 صفحه منتشر شده است. این نخستین کتابی است که مهناز اژدهاکش منتشر نموده است.

لینک تهیه کتاب از سایت آمازون: