شنبه ، 18 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 346   |  دفعات بازدید : 2201   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

12 اردیبهشت, 1396
انتصاب امین انصاری به عنوان رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، امین انصاری به عنوان رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است نظر به تجارب و شایستگی های جنابعالی، به موجب این ابلاغ از تاریخ 14/1/96 به عنو ان رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای آقای انصاری از ایشان خواستند: با برنامه ریزی مناسب و نظارت دقیق در جهت توسعه و تعمیق هر چه بیشتر ورزش و فعالیتهای ورزشی در بین دانشجویان وکارکنان دانشگاه کوشا باشند.

امین انصاری دارای مدرک کارشناسی ارشد تربیت بدنی می باشد و از سال 1390 به عنوان کارشناس تربیت بدنی دانشگاه مشغول به فعالیت است.