جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 196   |  دفعات بازدید : 3464   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب دکتر احسان منبری به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

12 خرداد, 1394

طی حکمی از سوی دکتر رضا پولادی سرپرست دانشگاه، دکتر احسان منبری عضو هیأت علمی بخش فیزیک به عنوان سرپرست  معاونت اداری و مالی دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایات به مراتب تعهد، تخصص و شایستگی جنابعالی و بر اساس تصمیم هیات رئیسه دانشگاه جنابعالی به عنوان معاون اداری مالی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر پولادی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای دکتر منبری و تاکید بر بهره مندی از تجارب مفید همکاران از ایشان خواستند که ماموریت ها و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های مصوب دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به انجام رساند.