جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 194   |  دفعات بازدید : 3994   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب دکتر سیروس بهرامی به عنوان سرپرست مدیریت پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

12 خرداد, 1394

طی حکمی از سوی دکتر رضا پولادی سرپرست دانشگاه، دکتر سیروس بهرامی عضو هیأت علمی بخش برق الکترونیک به عنوان سرپرست مدیریت پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایات به مراتب تعهد، تخصص و شایستگی جنابعالی و بر اساس تصمیم هیات رئیسه دانشگاه، جنابعالی به عنوان سرپرست مدیریت پژوهشی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر پولادی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای دکتر بهرامی و تاکید بر بهره مندی از تجارب مفید همکاران از ایشان خواستند که ماموریت ها و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های مصوب دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به انجام رساند.