چهارشنبه ، 2 تیر ، 1400

کد خبر: 735   |  دفعات بازدید : 728   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

26 خرداد, 1399
انتصاب دکتر محمدرضا پورکریمی به عنوان سرپرست مدیریت امور پژوهشی و فناوری

دکتر انوشیروان غفاری‌پور طی حکمی دکتر محمدرضا پورکریمی را به سرپرستی مدیریت امور پژوهشی و فناوری منصوب کرد.

در قسمتی از این حکم آمده است: با عنایت به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این ابلاغ ، به عنوان سرپرست مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و با جدیت و پشتکار و بهره گیری از نیروهای موجود و تجارب همکاران و با رعایت دقیق ضوابط و مقررات مربوطه و انجام برنامه ریزی های لازم ، در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون طی حکمی دیگر از زحمات و خدمات ارزنده مهندس امیراحمد نیری در مدت تصدی مديریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه تقدیر نمودند.