شنبه ، 18 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 252   |  دفعات بازدید : 4495   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب دکتر مسلم عباسی به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

01 خرداد, 1395

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر مسلم عباسی عضو هیأت علمی بخش روانشناسی به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایت به مراتب تعهد، دانش، تجربه و شایستگی، جنابعالی به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای دکتر عباسی از ایشان خواستند وظایف و امور محوله را بر اساس آیین نامه ها و دستورالعمل ها و در راستای تکریم و آگاهی بخشی دانشجویان، تقویت مرکز مشاوره، توسعه فعالیت های ورزشی، رسیدگی و نظارت به امور خوابگاهی، تغذیه و وام دانشجویی با هماهنگی کارکنان آن حوزه به نحو احسن انجام دهند.

ذبیح پیرانی
جمعه, 07 خرداد,1395 09:47 ق.ظ
سلام دکتر عزیز.انتصاب شایسته شما که نشان از توانمندی شما و انتخاب خردمندانه ریاست محترم آن دانشگاه اس را صمیمانه تبریک عرض میکنم.انشاءالله تندرست باشید.