ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 254   |  دفعات بازدید : 3119   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 خرداد, 1395
انتصاب سرپرستان جدید بخش های آموزشی دانشگاه

دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی طی احکام جداگانه ای سرپرستان بخش های فیزک و برق الکترونیک دانشگاه را منصوب کردند.

دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی طی احکام جداگانه ای دکتر مهدی عسکری عضو هیأت علمی بخش فیزیک را از تاریخ 1/3/95 به عنوان سرپرست بخش فیزیک و دکتر سیروس بهرامی عضو هیات علمی بخش برق الکترونیک را از تاریخ 1/3/95  به عنوان سرپرست بخش برق الکترونیک منصوب کردند.

در بخشی از این احکام آمده است: نظر  به تعهد، دانش و تجربه جناب عالی به عنوان سرپرست بخش منصوب می شوید.

دکتر براتی طی نامه های جداگانه ضمن تقدیر از زحمات دکتر صحابه هاشمی رئیس سابق بخش فیزیک و مهندس محسن شعبانیان رئیس سابق بخش برق الکترونیک اظهار امیدواری کردند که دانشگاه و دانشجویان هم چنان از تجارب ارزنده آنها بهره مند گردند.