جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 260   |  دفعات بازدید : 3193   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

16 خرداد, 1395
انتصاب سرپرست جدید مدیریت امور دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، سعید زارع خفری از کارشناسان امور دانشجویی به عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایات به مراتب تعهد، تجربه و شایستگی، جنابعالی و بنا به پیشنهاد سرپرست معاونت امور دانشجویی به عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای آقای زارع خفری از ایشان خواستند با اتکال به خداوند متعال، بهره گیری از توان و تجربه سایر همکاران، جلب مشارکت دانشجویان و تعامل سازنده با بخش های مختلف دانشگاه، در ارتقاء کمی و کیفی سطح خدمات رفاهی دانشجویان و تحقق اهداف دانشگاه کوشا باشند.

سعید زارع خفری از مهرماه 1390 تاکنون در امور دانشجویی دانشگاه مشغول به کار می باشد.

مهدی پورغفور
یکشنبه, 16 خرداد,1395 04:26 ب.ظ
سلام علیکم
با آغاز به کار آقای دکتر براتی دانشگاه سلمان به اوج رشد علمی و فرهنگی رسیده است. انتصاب همکار بسیجی و نیروی فعال دانشگاه در عرصه های مختلف از خداوند متعال خواستارم. و من الله التوفیق