ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 258   |  دفعات بازدید : 3153   |  نظرات : 2 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای منطقه 7 کشور

09 خرداد, 1395

دکتر فضل لله ایرجی کجوری - مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری- طی حکمی ابراهیم آروند -مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی- را به عنوان دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منطقه 7 کشور منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

برادر ارجمند جناب آقای ابراهیم آروند

مدیر محترم امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

با عنایت به انتخابات انجام شده در گردهمائی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در تاریخ 31 فروردین 95، و نظر موافق شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای منطقه 7 کشور با استقرار دبیرخانه آن منطقه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، جناب عالی به مدت دو سال به عنوان دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منطقه 7 کشور منصوب می شوید.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه خطاب به آقای آروند آورده است: امید است با توجه به شایستگی ها، تجارب مفید و حسن سابقه در همکاری و همراهی معاونان و مدیران محترم حوزه های فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها بویژه در سطح منطقه 7 در خدمت شایسته و ارزنده به جامعه دانشگاهی بر اساس اهداف و سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاههای کشور موفق باشید.

ابراهیم آروند قبل از این نیز در یک دوره دو ساله از اردیبهشت 93 تا اردیبهشت 95 به عنوان دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای منطبقه 7 انتخاب شده بود.

منطقه 7 شامل دانشگاههای دولتی استان های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد می باشد.

مهوش غلامی
دوشنبه, 10 خرداد,1395 10:29 ق.ظ
بسم الله الرحم الرحیم.بنده به عنوان دانشجوی دانشگاه حضرت سلمان فارسی این توفیق را با توجه به شایستگی و درخشش استاد بزرگوارم جناب آقای آروند"این موفقیت مبارک را تبریک و تهنیت عرض میکنم.بی شک انتخاب ایشان به عنوان دبیر شورای منطقه هفت انتخابی نیکو و به جا میباشد و ما نیز با توجه به فروغ مخلصانه جناب آروند امیدداریم که مانند همیشه ایشان بدرخشند...از خداوند تبارک وتعالی خواستار توفیقات روزافزون استاد ارجمند و هشیار و دلسوزم هستم وهمواره دعاگویشان خواهیم بود چرا که به توانایی ایشان و اخلاصشان هنگام انجام وظایف ایمان داریم ...خداوند حافظ قلوبمان باشد ان شا الله...مهوش غلامی...اردیبهشت ماه سال 1395.
مهدی پورغفور
ﺳﻪشنبه, 11 خرداد,1395 06:24 ب.ظ
با سلام خدمت برادر آقای آروند
موفقیت بیش از پیش برای شما از خداوند متعال خواستارم. به نظر می رسه دوباره باید مسابقات رو جدی تر بگیرید.