ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 253   |  دفعات بازدید : 2960   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب مهندس امیر احمد نیری به عنوان مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه سلمان فارسی کازرون

01 خرداد, 1395

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مهندس امیر احمد نیری عضو هیات علمی بخش علوم کامپیوتر به عنوان مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایت به مراتب تعهد، دانش، تجربه و شایستگی، جنابعالی به عنوان مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب  می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای مهندس نیری از ایشان خواستند وظایف و امور محوله را بر اساس آیین نامه ها و دستورالعمل ها، زیر نظر معاون پژوهش و فناوری و در راستای ارتقای فعالیت های پژوهشی و استفاده از ظرفیت های موجود در دانشگاه انجام دهند.