ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 259   |  دفعات بازدید : 2918   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب مهندس علیرضا دهقان به عنوان مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

10 خرداد, 1395

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مهندس علیرضا دهقان عضو هیات علمی بخش فناوری اطلاعات  به عنوان مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ابقا شد.

در بخشی از این حکم آمده: مدیریت امور آموزشی از ارکان مهم دانشگاه محسوب شده و نه تنها در ارئه خدمات و برنامه ریزی مطلوب و حل مسائل آموزشی نقش به سزایی دارد، بلکه می تواند در ارتقای عملکرد دانشجویان و افزایش     رضایت مندی آنها از فعالیت های انجام شده، سهم وافری داشته باشند. لذا  با عنایت به مراتب تعهد، حسن سابقه و تجارب ارزنده جناب عالی به عنوان مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای مهندس دهقان از ایشان خواستند با اتکال به خداوند متعال و با جدیت و پشتکار و بهره گیری از نیروهای موجود و با رعایت دقیق ضوابط و مقررات مربوطه و انجام برنامه ریزی های لازم، در جهت گسترش و ارتقاء کیفیت ارائه خدمات آموزشی، نظارت بر اجرای دقیق قوانین و مقررات آموزشی و پی گیری و اجرای مصوبات شورای آموزشی دانشگاه کوشا باشند.