جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 716   |  دفعات بازدید : 1252   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

06 اردیبهشت, 1399
اینترنت رایگان برای استفاده از سامانه آموزش مجازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، رییس کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نام دانشگاه سلمان فارسی کازرون را در فهرست دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دارای اینترنت رایگان اعلام کرد.

بروز بحران ویروس کرونا و همچنین نامشخص بودن زمان بازگشایی کلاس‌های حضوری، مسئولان دانشگاه سلمان فارسی کازرون را بر آن داشت تا در مقایسه با ادوار گذشته از فضای سایبر و آموزش از راه‌دور به نحو شایسته‌تری استفاده کنند. با توجه به شرایط موجود و نیاز به کم هزینه‌تر شدن این آموزش‌ها برای دانشجویان، مساله رایگان شدن اینترنت مطرح شد.
از اسفندماه 1398 در پی تلاش برای آماده‌سازی سامانه آموزش مجازی دانشگاه، رایزنی‌هایی برای رایگان شدن اینترنت دانشجویان انجام گرفت. بر اساس تعاملات دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری همچنین ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت علوم اسامی دانشگاه‌های ارائه دهنده دوره‌های الکترونیکی را طی فهرست‌هایی برای وزارت ارتباطات جهت ارائه به اپراتورها ارسال کرد.
علی اکبر صفوی رییس کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم درباره این فهرست اعلام کرد: مشخصات فنی دانشگاه‌ها برای اینترنت رایگان از طرف وزارت علوم به وزارت ارتباطات ارسال شده است و وزارت ارتباطات هم نامه جدید خود را برای ابلاغ به اپراتورها ارسال کرد.
بر اساس فهرستی که رییس کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم به تازگی اعلام کرده است، تاکنون اینترنت برای ۸۹ دانشگاه دولتی، از جمله «دانشگاه سلمان فارسی کازرون» رایگان شده است. البته در این فهرست بسیاری دیگر از مراکز آموزشی دولتی و غیر دولتی نیز دیده می شود.
دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای تسهیل ارتباط با دانشجویان در تلاش است سامانه‌ای مجازی برای انجام کلیه فرآیندهای آموزشی، به صورت الکترونیک و بدون نیاز به مراجعه حضوری طراحی و پیاده‌سازی نماید. فرآیندهای مورد نظر شامل حذف ترم، معرفی به استاد و دیگر امکانات سامانه مجازی اتوماسیون می‌باشند.