یکشنبه ، 26 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 772   |  دفعات بازدید : 413   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بازدید دکتر غریب فاضل‌نیا از خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

20 مرداد, 1399

صبح امروز، دوشنبه 20 مردادماه، دکتر غریب فاضل‌نیا، سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون به همراه جمعی از معاونین دانشگاه و کارکنان امور دانشجویی، با حضور در خوابگاه‌های استیجاری دانشگاه سلمان فارسی، ضمن بازدید از این خوابگاه‌ها بر اهمیت بهبود وضعیت کیفیت خدمات‌دهی آنها در جهت رفاه دانشجویان تأکید نمود.

بازدید دکتر غریب فاضل‌نیا از خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر فاضل‌نیا در این بازدید، دانشجویان را رکن اساسی دانشگاه برشمرد و با تصریح بر اهمیت ارایه خدمات رفاهی مناسب به آنها، خاطر نشان نمود: بایستی با در نظر داشتن سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های وزارت علوم، بهبود فضای خوابگاه‌ها را در دستورکار قرار داد تا بتوانیم شرایط آنها را برای بهره‌برداری مناسب‌تر دانشجویان آماده نماییم.

سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین تصریح نمود: باتوجه به شرایط ناشی از شیوع کرونا و ضرورت در نظر داشتن ملاحظات و پروتکل‌های مربوطه، می‌بایست برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های اجرایی را به گونه‌ای پیش ببریم که آمادگی کامل برای شرایط مختلف را داشته باشیم تا در صورت برگزاری حضوری ترم تحصیلی آینده، بتوانیم خوابگاه‌ها را در اختیار دانشجویان قرار دهیم.

بازدید دکتر غریب فاضل‌نیا از خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرونبازدید دکتر غریب فاضل‌نیا از خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون