جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 597   |  دفعات بازدید : 1576   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بازدید فرماندار شهرستان کازرون و هیات همراه از جشنواره حرکت و نشریات دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

01 خرداد, 1398

دکتر داریوش دهقان فرماندار و حجت الاسلام جلالی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون در سی‌ام اردیبهشت‌ماه 1398 همزمان با دومین روز برگزاری نهمین مرحله دانشگاهی جشنواره حرکت (ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی) و چهارمین مرحله دانشگاهی جشنواره تیتر (ویژه نشریات دانشجویی) از این جشنواره که در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزارگردید بازدید کردند.

در این دیدار فرماندار کازرون ضمن ابراز رضایت و امید نسبت به پویش‌های علمی و مطبوعاتی توسط دانشجویان علی‌الخصوص در دانشگاه سلمان فارسی کازرون در مصاحبه با غرفه رادیو حرکت گفت: در اولین بازدیدم از دانشگاه سلمان فارسی کازرون دستاوردها و توانمندی‌های دانشجویان این دانشگاه برایم جالب بود. نوآوری‌های دانشجویان خوب بود ولی نیاز به هدایت و حمایت دارد. این دانشجویان با استعداد باید علاوه بر حمایت سخت‌افزاری از حمایت نرم‌افزاری و فکری برخوردار گردند تا بتوانند خلاقیت‌های خود را ارائه دهند.

گفتنی است جشنواره‌های حرکت و تیتر در دانشگاه سلمان فارسی کازرون از 29 لغایت 31 اردیبهشت ماه 1398 با رقابت انجمن‌های علمی و نشریات دانشجویی برگزار می‌گردد.