جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 537   |  دفعات بازدید : 1477   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بازدید نماینده محترم شهرستان کازرون از دانشگاه سلمان فارسی

24 بهمن, 1397
بازدید نماینده محترم شهرستان کازرون از دانشگاه سلمان فارسی

نماینده محترم مردم شریف کازرون در مجلس شورای اسلامی، صبح روز سه شنبه بیست و سوم بهمن ماه، از دانشگاه سلمان فارسی کازرون بازدید کرد. در ایتدای این برنامه، آقای رضازاده از پردیس دانشگاه و پروژه های عمرانی در حال احداث این دانشگاه بازدید کردند. در این بخش از بازدید که فرماندار محترم شهرستان کازرون نیز وی را همراهی می کردند، راهکارهای بهره برداری سریع تر از این پروژه های عمرانی با حضور رئیس محترم دانشگاه و هئیت رئیسه و تیم عمرانی دانشگاه بررسی شد. نماینده محترم کازرون در این بازدید، ضمن گلایه از اینکه تا کنون وی را به طور کامل از روند اجرای پروژه های عمرانی در دست احداث دانشگاه مطلع نکرده اند، پیگیری رئیس و مسئولان دانشگاه را برای تسریع در به نتیجه رسیدن این طرح های عمرانی خواستار شدند و خود نیز پذیرفتند که همه همکاری ها و رایزنی های لازم برای اتمام سریع تر این طرح ها انجام دهند.

در ادامه این بازدید، جناب آقای رضازاده از دیگر بخش های مختلف دانشگاه اعم از دانشکده ها و کتابخانه و رصدخانه بازدید کردند و در پایان نیز در نشستی صمیمی با مدیران و اساتید این دانشگاه، دیدگاه ها و نقطه نظرات ایشان را شنیدند. این بازدید بیش از چهار ساعت به طول انجامید.

بازدید نماینده محترم شهرستان کازرون از دانشگاه سلمان فارسیبازدید نماینده محترم شهرستان کازرون از دانشگاه سلمان فارسیبازدید نماینده محترم شهرستان کازرون از دانشگاه سلمان فارسی