چهارشنبه ، 2 تیر ، 1400

کد خبر: 744   |  دفعات بازدید : 657   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با ابلاغ وزیر علوم، دکتر غریب فاضل‌نیا به عنوان سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون معرفی شد

17 تیر, 1399

با صدور حکمی از سوی دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر غریب فاضل‌نیا از امروز، هفدهم تیرماه به عنوان سرپرست جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون معرفی گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در بخشی از حکم صادر شده از سوی دکتر غلامی، خطاب به دکتر فاضل‌نیا آمده است: «با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی، به موجب این حکم به سمت سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با بهره‌مندی از تجارب اعضای هیئت علمی دانشگاه، امکانات و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی، وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.»
گفتنی است، پیش از این دکتر انوشیروان غفاری‌پور به عنوان ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون مشغول به فعالیت بودند.