ﺳﻪشنبه ، 28 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1817   |  دفعات بازدید : 176   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با صدور حکمی از سوی دکتر غریب فاضل‌نیا صورت گرفت / انتصاب دکتر یحیی گردانی به سمت رئیس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

24 آبان, 1399

دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی حکمی دکتر یحیی گردانی، عضو هیئت علمی بخش زبان انگلیسی این دانشگاه را به سمت رئیس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه سلمان فارسي كازرون منصوب نمود. ایشان همچنین در حکمی جداگانه با قبول استعفای دکتر یاسر خواجوی از زحمات ایشان در زمان تصدی ریاست گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تقدیر و تشکر نمود.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در بخشی از حکم دکتر فاضل‌نیا خطاب به دکتر گردانی آمده است: «نظر به مراتب تعهد و سوابق جناب‌عالی به موجب این ابلاغ، ضمن حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، از تاریخ 24 آبان ماه 1399 به عنوان رئیس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه سلمان فارسي كازرون منصوب می‌شوید.»

گفتنی است دکتر یحیی گردانی، استادیار بخش زبان انگلیسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون است که علاوه بر سوابق اجرایی همچون معاون مالی و اداری دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در حوزه‌های پژوهشی و مطالعاتی نیز مقالات مختلفی را در نشریات معتبر علمی داخل و خارج از کشور منتشر نموده است.

متن حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکتر گردانی بدین شرح است:

جناب آقای دکتر یحیی گردانی

عضو محترم هیات علمی بخش زبان انگلیسی

با سلام و احترام؛

انتظار دارد، با اتکاء به فضل الهی و سرلوحه قراردادن قوانین موضوعه و اصول مصرح در میثاق‌نامه کاری، بیانیه مأموریت دانشگاه و نیز مفاد آيين‌‌نامه‌ دوره‌‌هاي‌ آموزش‌ عالي‌ آزاد (پیوست) و اهداف تعیین شده برای این گروه، مجدانه تمام تلاش و همت خود را در جهت ارتقای عملکردی گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه به کار بندید.

مزید امتنان است ساماندهی امور و تدوین برنامه‌های اصولی و عملیاتی هدفمند، در جهت بهره‌گیری از توانمندی‌ها و تجارب همکاران و نیز ظرفیت‌های در اختیار و موجود در دانشگاه را به منظور تسهیل استفاده اقشار مختلف جامعه از دوره‌های تخصصی و کاربردی کوتاه‌مدت این گروه، به‌طور جد در دستور کار قراردهید.

همواره توفیق روزافزون شما را از ایزد منان مسئلت می‌نمایم.

دکتر غریب فاضل‌نیا

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون