ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 344   |  دفعات بازدید : 2511   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برپایی غرفه افسردگی و ایستگاه تندرستی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در هفته ملی سلامت

10 اردیبهشت, 1396

به مناسبت هفته ملی سلامت و با توجه به شعار امسال روز جهانی بهداشت با عنوان" بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم" و همچنین  شعار ملی " زندگی سالم با نشاط و امید" مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون با همکاری کانون دانشجویی همیاران سلامت روان از تاریخ 3 لغایت 6 اردیبهشت ماه 1396  اقدام به برپایی غرفه مبارزه با افسردگی و ایستگاه تندرستی نمود.

با استقرار غرفه افسردگی در محوطه ورودی دانشگاه، بازدید کنندگان صورتک های شاد و غمگین را بر چهره می گذاشتند و احساس خود را بر روی دیوار شادی می نوشتند، همچنین بروشورهای آموزشی در خصوص ارائه راهکارهای مبارزه با افسردگی و مهارت شاد زیستن، روبان فیروزه ای(نماد رهایی از افسردگی) بین بازدید کنندگان توزیع شد.

در راستای ارتقای سلامت جسم و غربالگری دانشگاهیان ایستگاه تندرستی  نیز در نمازخانه دانشگاه برپا شد.

خدمات غربالگری فشار خون، تست قندخون، اندازه گیری قد و وزن، محاسبه نمایه توده بدنی(BMI)با حضور کارشناسان متخصص سازمان هلال احمر شهرستان کازرون، مشاوره تغذیه با حضور خانم دکتر ندا حمیدی پور و خانم کاویانی و مشاوره مامایی با حضور خانم مرضیه علی پور به صورت رایگان به مراجعه کنندگان ارائه گردید.

برای داشتن زندگی سالم و بدون افسردگی رعایت مواردی همچون کنترل استرس و اضطراب، داشتن تعاملات اجتماعی، رعایت بهداشت و مراجعه به موقع به پزشک و روان شناس امری ضروری است.