یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 93   |  دفعات بازدید : 5338   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان
مدیر فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی مطرح کرد:

برگزاری اردوی دور روزه «زندگی به توان 3»، گامی موثر جهت گذار دانشجویان جدیدالورود از مرحله دانش آموزی به دانشجویی است.

14 مهر, 1392
مدیر فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون از برگزاری اردوی دور روزه ویژه دانشجویان جدیدالورود 92، تحت عنوان «زندگی به توان 3» در موضوعات فرهنگ، پویایی و سلامت خبر داد.
ابراهیم آروند با اشاره به برگزاری اردوی دو روزه تحت عنوان « زندگی به توان 3 » برای دانشجویان جدیدالورود، بیان داشت: «زندگی به توان 3» ، اردوی دو روزه ی فرهنگی، معنوی، تفریحی و ورزشی است که در روزهای شنبه و یکشنبه 13 و 14 مهرماه از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه در اردوگاه الغدیر واقع در 30 کیلومتری شهرستان کازرون برگزار می شود.
اروند هدف از برگزاری این کارگاهها را آموزش مهارت های مورد نیاز برای مرحله گذر مناسب از دوره ی دانش آموزی به دانشجویی، کاهش اسیب های اجتماعی دانشجویان و زمینه های پرخطر محیط های اموزشی از طریق توانمند سازی فرهنگی و اموزش های پیشگیرانه، افزایش سطح دانش و اگاهی دانشجویان نسبت به خطرات و عوارض مصرف مواد مخدر و افزایش نقش حمایتی محیط دانشگاهی در زمینه پرهیز و امساک از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان ها می باشد.
مدیر امور فرهنگی در خصوص بعد آموزشی این طرح گفت: در این طرح کارگاه های آموزشی با موضوعات اموزش مهارت های زندگی، مدیریت استرس، اموزش ارتباط موثر فردی و اجتماعی با تأکید بر مهارت جرأت ورزی و اموزش پیشگیری از اعتیاد با حضوراساتید مجرب برگزار می گردد و به تمامی دانشجویان شرکت کننده در کارگاه ها گواهی حضور داده می شود.
ایشان برگزاری مسابقات ورزشی در رشته های والیبال، تیراندازی، شطرنج، دو سرعت و دومینو و اهدا جوایز به نفرات برگزیده را از جمله برنامه های پیش بینی شده در بعد ورزشی این طرح دانست.
به گفته این مسئول با توجه به اینکه دانشجویان جدیدالورود در حال گذار از مرحله دانش آموزی به مرحله دانشجویی هستند، لازم و ضروری است از همان بدو ورود این دانشجویان را نسبت به زندگی دانشجویی آشنا کرد و این دوره به آن ها کمک می کند تا این مرحله را با موفقیت پشت سر بگذارند.