ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 255   |  دفعات بازدید : 3553   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 خرداد, 1395
برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس

اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه دختران دانشجوی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مدت هفت روز برگزار شد.

این اردو به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، تحققیقات و فناوری و از مورخ 23- 29/2/95 به مدت هفت روز برگزار شد.

در این اردو که با هدف آشنایی دانشجویان با فرهنگ رضوی و زیارت مرقد مطهر علی بن موسی الرضا(ع) برگزار شد، 120 نفر از دانشجویان دختر حضور داشتند.

دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در مدت چهار روز اقامت در شهر مقدس مشهد علاوه بر زیارت مرقد مطهر علی بن موسی الرضا (ع) از فرهنگسرای زیارت، موزه حرم مطهر و آرامگاه فردوسی نیز بازدید کردند.

در مسیر بازگشت کاروان 120 نفره دانشجویی دانشجویان با حضور در مرقد امام خمینی(ره) با امام و مقتدای خویش تجدید عهد نمودند. و همچنین ساعاتی از شب را در مسجد مقدس جمکران و حرم حضرت معصومه (ص) به دعا و نیایش پرداختند.