ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 193   |  دفعات بازدید : 4292   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری برنامه های متنوع هفته خوابگاهها در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

05 خرداد, 1394
برگزاری برنامه های متنوع هفته خوابگاهها در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

به همت مدیریت امور دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به مناسبت فرارسیدن هفته خوابگاهها، برنامه های مختلفی برگزار شد.

از جمله برنامه های اجرا شده این هفته می توان به همایش آسیب شناسی روابط قبل از ازدواج با حضور قائم مقام معاونت آموزشی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، جلسه پرسش و پاسخ با حضور رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر پولادی،سخنرانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج با موضوع آسیب شناسی فضای مجازی،بازدید رئیس دانشگاه و سایر مسئولان از خوابگاه همراه با مسابقه آشپزی و انتخاب دانشجوی نمونه، اردوی یک روزه همراه با مسابقات ورزشی و فرهنگی، برنامه مشاوره مذهبی به مدت سه شب در خوابگاه، اکران فیلم شیار 143، حضور پزشک زنان در خوابگاه، دیدار از خانواده شهدا و بازدید از بهزیستی اشاره کرد.

دکتر مسلم عباسی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی با اشاره به اهمیت فضای خوابگاههای دانشجویی، اظهار داشت: دانشجویان اکثر اوقات زندگی دوران دانشجویی خود را در محیط خوابگاه می گذرانند و می بایست برای زندگی هرچه بهتر در این محیط، شرایط رفاهی و فرهنگی مناسبی برای آنان فراهم کرد.

وی با بیان اینکه تمام تلاش ما فراهم کردن شرایط فرهنگی و رفاهی مناسب برای دانشجویان در محیط خوابگاه است، گفت: در این راستا به کمک فعالان دانشجویی ساکن در خوابگاه برنامه های مختلف فرهنگی و مذهبی برگزار شده و تلاش خواهیم کرد در آینده نیز بر کمیت و کیفیت این برنامه ها بیفزاییم.

عباسی در پایان ضمن تشکر از ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم دانشجویی و تمامی همکاران و دانشجویان که در برگزاری برنامه های هفته خوابگاه به امور دانشجویی کمک کردند، بیان داشت: دانشجویان می توانند مسائل و مشکلات رفاهی خود را جهت رفع به کارشناسان مربوطه ارائه دهند.