جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 362   |  دفعات بازدید : 2137   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری جشنواره حرکت پاسداشت فعالیت های علمی و پژوهشی دانشجویان است

24 اردیبهشت, 1396
برگزاری جشنواره حرکت پاسداشت فعالیت های علمی و پژوهشی دانشجویان است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در افتتاحیه هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت که با حضور هیات رئیسه دانشگاه، اساتید، مدیران و دانشجویان فعال فرهنگی برگزار شد گفت: برگزاری جشنواره حرکت پاسداشت فعالیت های علمی و پژوهشی دانشجویان است.

مهدی رضایی گفت: دانشگاه به عنوان مهمترین محمل علمی وظیفه ای سنگین برای بارورسازی روحیه پژوهشگری دانشجویان دارد و این مهم در دانشگاه های ما از طریق حمایت همه جانبه از فعالیت های علمی و پژوهشی انجمن های علمی دانشجویی و تقویت این فعالیت ها ممکن است .

رضایی اظهار داشت: انجمن های علمی حلقه ارتباطی علمی و پژوهشی مستحکم بین گروه های علمی دانشگاه و بدنه دانشجویی هستند و بازوی پژوهشی و علمی اساتید هرگروه قلمداد می شوند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی با بیان اینکه فواید بسیاری در فعالیت انجمن های علمی متصور است گفت: یکی از مهمترین فواید حضور در انجمن های علمی تمرین علمی پژوهشی و خلاقیت و نوآوری برای دانشجویان است که می توانند بسیاری از آموخته های تئوریک این دوره را با توجه به امکاناتی که برای ایشان در انجمن ها فراهم است از قوه به فعل آورند

وی با بیان اینکه فعالیت در انجمن های علمی را گزینه بسیار مناسبی برای پربارتر کردن اوقات فراغت دانشجویان است، گفت: با فعالیت در زمان های غیر کلاسی می توانند زمان فراغت دانشجویان را با محتوای علمی پر نمایند و این سبب می شود که دانشجویان، زمان بیشتری در دانشگاه حضور داشته باشد و با اشراف مسئولان به انجام امور علمی بپردازند.

رضایی برگزاری کارگاه های مختلف آموزشی برای تقویت مواد درسی رسمی و برگزاری اردوهای علمی که باعث مشاهده  آموخته های تئوریک در سطح عملی می شود را از دیگر فواید حضور در انجمن ها دانست.

مهدی رضایی با بیان اینکه: انجمن های علمی با ارتباطی که با دانشجویان همه دوره های هر رشته برقرار می کنند می تواند بازوی علمی اجرایی مناسبی برای گروه های اموزشی دانشگاه به شمار روند گفت: بعضی از پژوهش ها نیاز به تحقیقات گسترده دارد که با همکاری دانشجویان محقق می شود و همچنین بعضی از برنامه های گروه های آموزشی را می توان از طریق انجمن ها به شکلی بهتر اجرا و مدیریت کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون اظهار داشت: فعالیت در انجمن های علمی توان تعامل اجتماعی و برنامه ریزی و مدیریت را در دانشجویان بالا می برد و عملا اآنها را اماده مواجهه با بدنه اداری اجتماع می کند . فعالیت با افرادی با سلایق مختلف، کمکی است برای تقویت روحیه تعامل اجتماعی و تحمل افکار و اندیشه های متفاوت و متضاد .

رضایی با اشاره به جشنواره نشریات دانشجویی گفت: با ایجاد نشریات دانشجویی زمینه مستندسازی علمی برای دانشجویان  فراهم می شود، مسلما هر عملی که ثبت شود پایایی بیشتری می یابد و امکان نقد و تعالی و پیشرفت برای آن فراهم می شود. نشریات دانشجویی زمینه مناسبی برای مستندسازی علمی یافته های دانشجویی است. چون قلم زدن را دانشجویان از این نشریات شروع می کنند. نشریات دانشجویی تحقق نمود و نشان یافته های علمی است که علاوه بر برگه های امتحانی می تواند محکی برای دانش نویسندگان می باشد .

مهدی رضایی بیان داشت: برنامه هایی که از طرف انجمن علمی برگزار می شود مانند جشنواره ها، بزرگداشت ها، اردوهای علمی، سخنرانی ها و مسابقات تاثیری مستقیم و وافر در افزودن نشاط در بین  دانشجویان دارد.

هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت و دومین جشنواره نشریات دانشگاهی از 24 اردیبهشت ماه به مدت سه روز در پارکینگ دانشگاه دایر می باشد و در روز 26 اردیبهشت از برگزیدگان بخش های مختلف هفتمین جشنواره حرکت و دومین جشنواره نشریات دانشگاهی تقدیر به عمل می آید.