یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 361   |  دفعات بازدید : 3678   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری جشنواره ی غذاهای محلی در خوابگاه های دانشجویی

01 خرداد, 1396
برگزاری جشنواره ی غذاهای محلی در خوابگاه های دانشجویی

به مناسبت هفته ی فرهنگ و دانشگاه، جشنواره ی غذاهای محلی در روزهای دوشنبه و سه شنبه 25 و 1396/2/26 در خوابگاه های دخترانه دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

در جشنواره ی غذای محلی، دانشجویان دختر ساکن خوابگاه های سعادت، کوثر، فاطمیه و زینبیه دانشگاه سلمان فارسی، غذاهای محل زندگی خود را برای شرکت در این مسابقه آماده کردند که پس از داوری به برترین ها طبق شاخص های تعیین شده، جوایزی اهدا می شود.

دکتر فرهاد براتی رئيس دانشگاه سلمان فارسی، دکتر رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر عباسی معاون دانشجویی و آقای آروند مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی ضمن بازدید از خوابگاه های دخترانه ی سعادت، کوثر، فاطمیه و زینبیه و بررسی مشکلات خوابگاه ها به داوری جشنواره ی غذاهای محلی طبق فرم های ارزیابی با شاخص های طعم غذا، عطر و بوی غذا، تزئين غذا و فایده و سلامت آن پرداختند. اسامی برگزیدگان به شرح زیر است:

در خوابگاه سعادت؛ خانم سمیرا رضایی عنوان نخست و خانم حلیمه رضایی مقام دوم را کسب کردند. خانم ها فاطمه زارع و نجمه مختاری به صورت مشترک عنوان سوم را کسب نمودند.

در خوابگاه کوثر؛ خانم هانیه شریفی نژاد عنوان نخست و خانم فرزانه سراجی عنوان دوم را به دست آوردند.

در خوابگاه زینبیه؛ خانم سمیرا پرهیزی عنوان نخست و خانم ها نیلوفر گودرزی، سمیه بازیاری و فاطمه محسنی طبع به صورت مشترک عنوان دوم را کسب کردند.

در خوابگاه فاطمیه؛ خانم امینه اسکندری عنوان نخست و خانم زهرا رحیمی مقام دوم را کسب کردند و خانم ها فاطمه یوسفی، محدثه شیر محمدی، راضیه زارع، سعیده دمیری، فاطمه امیدوار و فاطمه برزگر به ترتیب مقام های چهارم تا نهم را کسب کردند.

با توجه به کیفیت مطلوب جشنواره ی غذا و نظر مثبت هیأت داوران و ریاست دانشگاه از همه شرکت کنندگان در جشنواره غذا تقدیر به عمل می آید.

هفته ی فرهنگ و دانشگاه از 23 تا 27 اردیبهشت ماه با هدف تبیین فعالیت های فرهنگی، اجرای جشنواره های مختلف فرهنگی، معرفی بخش های گوناگون فرهنگی و ایجاد شور و نشاط فرهنگی بین دانشجویان اجرا شد.

برگزاری هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت، دومین جشنواره ی نشریات دانشجویی، جشنواره ی غذاهای محلی دانشجویی و جشنواره ی عکس و خاطرات دانشجویی از جمله برنامه های اجرا شده در هفته ی فرهنگ و دانشگاه بود که با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد.