یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 317   |  دفعات بازدید : 3141   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه سلمان فارسی

17 آذر, 1395
برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه سلمان فارسی

مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه سلمان فارسی به همت تشکل اسلامی دانشجویی مستقل قلم و اندیشه برگزار گردید.

مراسم بزرگداشت روز دانشجو که با استقبال پرشور دانشجویان همراه بود، عصر دیروز با حضور فرماندار شهرستان کازرون، رئیس و هیات رئیسه دانشگاه، اساتید و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه برگزار شد.

این مراسم با قرائت قرآن، پخش سرود ملی و پخش بیانات مقام معظم رهبری آغاز گردید.

در ابتدای جلسه آقای حسین امیرعضدی دبیر تشکل قلم و اندیشه ضمن خوش آمدگویی به مدعوین، اساتید و دانشجویان، اقدام به قرائت بیانیه روز دانشجو و بیان مشکلات جنبش دانشجویی کردند.

امیرعضدی گفت: تشکل اسلامی مستقل قلم و اندیشه به عنوان جزئی از جنبش دانشجویی در اولین سال فعالیت خود و در اولین نمود رسمی خویش در فضای دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن تبریک سالگرد شانزده آذر، روز دانشجو، بار دیگر عهد و میثاق خود را با آرمانهای اصیل انقلاب و به طور ویژه مطالبه گری و عدالت خواهی دانشجویی اعلام      می کند و دست یاری خود را به سوی حرکت پوینده جنبش دانشجویی، دراز می نماید.

در ادامه این مراسم سید کمال علوی فرماندار محترم شهرستان کازرون و  سخنران مراسم روز دانشجو، ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان حاضر، درباره ماهیت این روز و رسالت دانشجو در جامعه به بیان دیدگاههای خود پرداختند.

علوی با بیان اینکه مسیر توسعه جامعه از رهگذر دانشگاه می گذرد گفتند: خدا را شاکر هستیم که در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در جای جای این مملکت شرایطی فراهم شده که در دانشگاه های مختلف، در مقاطع مختلف تحصیلی با رشته های متنوع درسی فرصت کسب دانش را برای جوانان فرهیخته فراهم کرده است.

فرماندار شهرستان کازرون اظهار داشت: فضای دانشگاه فضای مطالبه گری است. شاید بهترین جایی که بتوان قدرت را نقد کرد دانشگاه است اما نقدی که منصفانه باشد و همراه با ارائه راهکار های مناسب.

وی گفت: لازم است که هم دانشگاه و هم دانشجو در ابعاد مختلف اجتماعی و سیاسی فعال و پیشتاز  باشد و از بینش سیاسی برخوردار بوده و تحلیل سیاسی قوی داشته باشد؛ اما سیاست زده نباشد.

در ادامه این برنامه ضمن پخش کلیپ هایی از سخنان ریاست محترم جمهور در رابطه با روز دانشجو و مستندی از شانزده آذر سال 1332، از 50 نفر از دانشجویان فعال فرهنگی و نفرات برتر آموزشی دانشگاه توسط فرماندار، رئیس و هیات رئیسه دانشگاه با اهدای لوح و گل تقدیر به عمل آمد. پایان بخش مراسم، اجرای تآتر با محوریت طنز اجتماعی توسط گروه تاتر دانشگاه، اجرای موسیقی سنتی توسط دانشجویان و برگزاری مسابقه بود.