جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 31   |  دفعات بازدید : 5349   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام جواد (ع) در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

02 آبان, 1391

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون مراسم سوگواری و مرثیه خوانی به مناسبت سالروز شهادت امام محمد تقی جواد الأمه (ع) دوشنبه بیست و چهارم مهرماه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی در این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور عاشقان و ارادتمندان آن حضرت در نمازخانه دانشگاه سلمان فارسی برگزار شد حاج آقا انصاری سخنران برنامه با برشمردن ویژگی و خصلت های مورد نیاز مؤمنان از منظر امام جواد (ع) به توضیح این موارد پرداخت.

وی با استناد به حدیثی از امام جواد (ع) «داشتن توفیق الهی» را اولین ویژگی برای یک فرد مؤمن قلمداد کرد و بیان داشت: این توفیق الهی است که باعث انجام واجبات ومستحبات مثل اقامه نماز، و گرفتن روزه و حضور در مراسم های مذهبی می شود.

این فعال حوزوی «داشتن واعظ درونی» که در قرآن از آن به نفس لوامه و در ادبیات فارسی به وجدان تعبیر می شود را دومین خصلت مؤمن به شمار آورد و افزود: داشتن واعظ درونی عاملی بسیار مهم برای جلوگیری انسان ها در برابر گناهان و انحرافات است.

طلبه حوزه علمیه شهرستان کازرون، «تسلیم بودن در برابر حق و نصیحت پذیری» را سومین ویژگی و خصلت مورد نیاز مؤمنان دانست و خاطر نشان کرد: دلیل بارز انحرف و مردود شدن بسیاری از بزرگان در طول تاریخ عم نصیحت پذیری است.

وی ادامه داد: ما باید برای هلاک نشدن در زندگی به نصیحت ها و توصیه های بزرگان به ویژه ائمه اطهار و بالاخص امام زمان گوش فرا دهیم و به آنها عمل نماییم.

این مراسم معنوی و روح بخش با مرثیه خوانی و سینه زنی مداحان اهل بیت (ع) به پایان رسید.