جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 550   |  دفعات بازدید : 1222   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه سلمان فارسی در مصلی نمازجمعه کازرون

28 بهمن, 1397
برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه سلمان فارسی در مصلی نمازجمعه کازرون
نمایشگاهی از دستاوردهای دانشگاه سلمان فارسی در حاشیه نماز جمعه کازرون برگزار شد

به منظور نشان‌دادن بخشی از توانمندی‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به عنوان یکی از دانشگاه‌هایی که در دوران چهل ساله انقلاب اسلامی در شهرستان کازرون تاسیس شده است، نمایشگاهی از دستاوردهای علمی و فرهنگی این دانشگاه در مصلای جمعه کازرون برگزار شد.
در این نمایشگاه کتب و مقالات منتشر شده توسط اساتید این دانشگاه، دستاوردهای پژوهشی انجمن‌های علمی دانشجویی اعم از نشریات و اختراعات در معرض دید عموم قرار داده‌شد. همچنین تصاویر چندرسانه‌ای از فعالیت‌های علمی- فرهنگی دانشگاه برای بازدیدکنندگان به نمایش گذاشته شد که مورد استقبال عموم نمازگزاران و بازدیدکنندگان قرار گرفت.

دکتر انوشیروان غفاری‌پور، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، که سخنران قبل از خطبه های نمازجمعه بود، در بازدید از این نمایشگاه اظهار امیدواری کردند که فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بتواند با فراهم نمودن زمینه تحصیل و کسب تخصص‌های لازم برای جویندگان دانش و بالا بردن سطح دانش عمومی در این بخش از ایران سربلند، به سهم خود موجبات پیشرفت ایران اسلامی و همچنین خشنودی شهروندان و مسئولان شهری را فراهم نماید. ایشان همچنین اظهار امیدواری کردند که برپایی چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند سبب افزایش سطح آشنایی مردم شهرستان با فعالیت‌ها و امکانات دانشگاه سلمان فارسی به عنوان تنها دانشگاه دولتی شهرستان و یکی از دانشگاه‌های مهم استان گردد. این نمایشگاه روز جمعه، بیست و ششم بهمن‌ماه همزمان با اقامه نماز دشمن‌شکن جمعه برپا گردید.