ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 229   |  دفعات بازدید : 3718   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری نمایشگاه مد و لباس اسلامی

14 اسفند, 1394

نمایشگاه مد و لباس اسلامی با عنوان حریم ریحانه در دانشگاه سلمان  فارسی کازرون برگزار شد

نمایشگاه مد و لباس اسلامی از روز یکشنبه مورخ 9/12/94 تا روز پنج شنبه 13/12/94 به مدت پنج روز توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری شورای فرهنگی خوابگاههای دانشجویی دختران برگزار شد.

در این نمایشگاه پنج روزه که با هدف معرفی پوشش های اسلامی و فروش با قیمت مناسب به دانشجویان بود، انواع مانتو، مقنعه، چادر، شال، روسری، لباس های مردانه و سایر محصولات و پوشش های اسلامی ایرانی به نمایش گذاشته شد.

معاونت فرهنگی در راستای نهادینه سازی فرهنگی عفاف و حجاب و ترویج پوشش های اسلامی، بن خرید به مبلغ 40 هزار تومان برای دانشجویان دختر و بن خرید20 هزار تومان برای دانشجویان پسر اختصاص داد.

در کنار این نمایشگاه کتاب های مرتبط با حوزه عفاف و حجاب و نمایشگاه پوستر پوشش از زمان ایران باستان تاکنون نیز برگزار گردید.

نمایشگاه "حریم ریحانه" با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه با فروشگاههای معتبر در این حوزه از شیراز و کازرون برپاشد.

فاطمه راسخی
یکشنبه, 16 اسفند,1394 08:01 ق.ظ