جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 233   |  دفعات بازدید : 3579   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری همایش استانی دانشجو و دومینوی اعتیاد

19 اسفند, 1394
برگزاری همایش استانی دانشجو و دومینوی اعتیاد

همایش استانی دانشجو و دومینوی اعتیاد در روز دوشنبه مورخ 17/12/94 در دانشگاه سلمان فارسی برگزار شد.

این همایش یک روزه به همت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه و با حضور دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان فارس، فرماندار شهرستان کازرون، هیات رئیسه، اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این همایش دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی ضمن عرض خیر مقدم به حضار و تسلیت  ایام فاطمیه از حضور آقای گرامی فرماندار و رئیس محترم شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان و آقای ابراهیمی دبیر محترم شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تشکر کرد.

براتی با بیان اینکه  اعتیاد به مواد مخدر یکی از مهمترین مشکلات اجتماعی،  اقتصادی و بهداشتی است که عوارض ناشی از آن تهدیدی جدی برای جامعه بشری محسوب می شود و موجب رکود اجتماعی در زمینه های مختلف می گردد، افزود: ویرانگری های حاصل از اعتیاد به مواد مخدر زمینه ساز سقوط بسیاری از ارزش ها و هنجارهای فرهنگی و اخلاقی است و سلامت جامعه را به طور جدی به مخاطره می اندازد.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی اظهار داشت: به نظر می رسد پدیده شوم قاچاق مواد مخدر بیش از انکه یک فعالیت سوداگرانه، تجاری و اقتصادی در عرصه مافیای اقتصاد بین المللی باشد؛ ابزار کارآمد، موثر و راهبردی در گسترش نظام سلطه بر کشورهای در حال توسعه و یا توسعه نیافته است. چرا که در تهاجم و نفوذ فرهنگی پدیده مواد مخدر یکی از مهمترین عوامل به تباهی کشاندن و انحطاط اخلاقی جوامع است.

رئیس شورای فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی در پایان گفت: هرچند اعتیاد به عنوان یک آسیب اجتماعی هیچ گاه به طور کامل ریشه کن نخواهد شد اما می توان با تدبیر، عقلانیت و برنامه ریزی حداقل آن را به کنترل درآورد. لذا برگزاری چنین نشست ها و همایش هایی در سطوح مختلف محلی، منطقه ای و ملی و ایراد سخنرانی و برگزاری میزگردهای تخصصی و آگاهی بخشی به قشر جوان جامعه که بشترین گروه هدف و در معرض خطر هستند می تواند یک راهکار مناسب جهت پیشگیری و کنترل این پدیده  شوم و خانمان سوز باشد.

در ادامه مراسم فرماندار شهرستان کازرون گفت: در دومینوی اعتیاد همه داشته های یک فرد از جمله سلامتی، خانواده و شغل را بر اثر یک اشتباه از دست می دهد.

گرامی افزود: همایش خوب است ولی این همایش ها باید انسان را به این باور برساند که به سمت آنچه منکر گفته      می شود از جمله اعتیاد نرود.

رئییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کازرون در پایان گفت: همه باید در امر پیشگیری کار کنیم. چرا که سودهای کلان مواد مخدر باعث آلودگی خیلی ها می شود.

در ادامه ابراهیمی دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان پشت تریبون رفت و از تغییرات نگرشی در دولت تدبیر و امید نسبت به آسیب های اجتماعی خبر داد.

ابراهیمی با بیان اینکه ما نتوانستیم مواد مخدر را به عنوان یک تهدید بزرگ برای مردم کشورمان معرفی کنیم، افزود: حساسیت مردم و مسئولان ما نسبت به مواد مخدر و مصرف آن و شیوع آن در بین جوانان باید بیشتر شود.

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان اظهار داشت: سیاست کشور ما در حوزه مواد مخدر و آسیب های اجتماعی یک سیاست پیشگیرانه است و در این زمینه اعتیاد و پیشگیری از آن به یک جنبش اجتماعی پیشگیرانه نیاز دارد.

کارگاه آموزشی اعتیاد و اثرات مواد مخدر با تدریس دکتر قاسمی از اعضای هیات علمی بخش روانشناسی دانشگاه و پرسش و پاسخ و ارائه راهکارها و پیشنهادات با حضور مسئولان دانشگاه آخرین برنامه این همایش یک روزه بود.

در پایان همایش از همیاران مشاور دانشگاه با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

برگزاری همایش استانی دانشجو و دومینوی اعتیادبرگزاری همایش استانی دانشجو و دومینوی اعتیادبرگزاری همایش استانی دانشجو و دومینوی اعتیادبرگزاری همایش استانی دانشجو و دومینوی اعتیاد