جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 231   |  دفعات بازدید : 3185   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

15 اسفند, 1394

کارگاههای آموزشی توانمد سازی انجمن های علمی در جهت ارزش آفرینی و مدیریت کارهای گروهی برای انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

این کارگاههای آموزشی با هدف توانمند سازی اعضای انجمن های علمی جهت نقش آفرینی علمی و پژوهشی در سطح دانشگاه، استان و کشور و با حضور مدرسانی از تهران و طی مدت دو روز با حضور اعضای شورای مدیریت نه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه در دو روز پنج شنبه و جمعه 13 الی 14 اسفند ماه برگزار شد.

در این کارگاهها مباحث مربوطه به چگونگی انجام کارهای گروهی، روند اجرای یک پروژه، تقسیم کار، احترام به نظرات و سلایق افراد، تعیین چشم انداز ها و اهداف یک انجمن، استفاده از توانایی دانشجویان، جذب و به کارگیری دانشجویان مطرح شد.

به شرکت کنندگان از طرف مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گواهی شرکت در کارگاه اعطا می شود.

فاطمه راسخی
یکشنبه, 16 اسفند,1394 08:11 ق.ظ
زندگی انسانها یک معادله ی مثلثاتی است فقط آنهایی که در وسط مثلث زندگیشان خدا باشد می توانند این معادله را حل کنند.