یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 374   |  دفعات بازدید : 2555   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی راهکارهای ارتقاء سلامت روان کارکنان در محیط کار در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

06 آبان, 1396

به مناسبت هفته بهداشت روان کارگاه ارتقا سلامت روان کارکنان در محیط کار در سالن اجتماعات علامه دوانی دانشگاه سلمان فارسی برگزار شد.

مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون با همکاری مدیریت امور اداری، در روز یکشنبه مورخ 30 مهر 1396 کارگاه آموزشی با موضوع "سلامت روان درمحیط کار ویژه کارمندان" را به مدت 2 ساعت  و با حضور 27 نفر از پرسنل این دانشگاه در سالن اجتماعات علامه دوانی برگزار نمود.

در این کارگاه خانم طاهره قنبریان کارشناس ارشد مشاوره خانواده  و مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهید پیرویان شهرستان کازرون ابتدا پیرامون سلامت روان و شاخص های اساسی حفظ بهداشت روان صحبت کرده و سپس در مورد علل و عوامل موثر بر سلامت روان شامل  وضعیت اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، شرایط کاری و سبک زندگی، فعالیت بدنی، غذای مصرفی، سن و تحصیلات و عوامل ارثی توضیح دادند.

قنبریان با بیان راهکارهای ایجاد تعامل بین کار و زندگی کارمندان، مدیریت کردن روابط و امور منزل، مدیریت کردن روابط و امور شغلی در محیط کار و همچنین کسب ارتقاء مهارت خودآگاهی جهت ارتقاء سلامت روان گفت: مدیریت کردن استرس و هیجانات منفی، ورزش منظم، تغذیه مناسب، خوش بینی، مثبت اندیشی و پرداختن به معنویات، داشتن هدف، برقراری رابطه خوب و مناسب بین کارکنان و مدیریت ها، افتخار کردن  به محیط کار و داشتن بینش و بصیرت به پتانسیل ها می تواند سلامت روان کارکنان را تضمین کند.