جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 528   |  دفعات بازدید : 1231   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی شناخت و تاریخ انقلاب اسلامی

15 بهمن, 1397
برگزاری کارگاه آموزشی شناخت و تاریخ انقلاب اسلامی

کارگاه آموزشی انقلاب اسلامی ویژه کارکنان دانشگاه سلمان فارسی در مورخه 97/11/14 به مناسبت دهه فجر و چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.

دکتر ابوذر خسروی مدرس کارگاه در ابتدای برنامه به تعاریفی از انقلاب پرداختند و سپس به انقلاب‌های مهم در دنیا اشاره نمودند.

مدرس کارگاه افزوند که انقلاب اسلامی ایران تفاوت هایی در ماهیت با دیگر انقلاب ها داشت که از جمله اینکه دارای رهبری مذهبی و مرجع تقلید بود. همچنین می توان به دو مورد مهم دیگر نیز اشاره کرد که عبارت اند از ماهیت همزمان ضد استکباری و ضد استبدادی این انقلاب. دکتر خسروی در ادامه به مباحثی همچون زمینه های انقلاب در ایران ، بیداری اسلامی، اصول گرایی اسلامی و ... پرداختند.

در انتهای برنامه پرسش و پاسخ در خصوص مباحث کارگاه برگزار شد که کارکنان سوالات خود را پرسیدند و مدرس کارگاه به سوالات جواب دادند.

برگزاری کارگاه آموزشی شناخت و تاریخ انقلاب اسلامی برگزاری کارگاه آموزشی شناخت و تاریخ انقلاب اسلامی برگزاری کارگاه آموزشی شناخت و تاریخ انقلاب اسلامی برگزاری کارگاه آموزشی شناخت و تاریخ انقلاب اسلامی