جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 540   |  دفعات بازدید : 1051   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی فرهنگ سازمانی و ارتباطات موثر در سازمان مبتنی بر ارزش‌های اساسی ویژه مدیران

24 بهمن, 1397

کارگاه آموزشی فرهنگ سازمانی و ارتباطات موثر در سازمان مبتنی بر ارزش‌های اساسی ویژه مدیران، در روز بیست و چهارم بهمن‌ماه به مدت 4ساعت جهت افزایش سطح علمی و انتقال تجربیات مدیریتی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

این کارگاه که توسط دفتر نظارت و ارزیابی، با همکاری امور اداری دانشگاه و با حضور مدیران ستادی دانشگاه برگزارشد به موضوعاتی نظیر: نظریه‌ها و رویکردهای فرهنگ سازمانی، مفهوم فرهنگ، عوامل موثر در شکل‌گیری و ساخت مؤلفه‌های فرهنگی، تغییرات فرهنگی، چگونگی شکل‌گیری سنت‌های فرهنگی، مفهوم فرهنگ سازمانی، شاخص‌های فرهنگ سازمانی مطلوب، راهکارهای ایجاد فرهنگ سازمانی مطلوب و روش‌های پیاده‌سازی این مفاهیم در دانشگاه‌ها برگزار گردید.

مدرس این کارگاه آقای دکتر بابک شمشیری دکتری فلسفه تعلیم و تربیت و عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی دانشگاه شیراز بودند.