ﺳﻪشنبه ، 28 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1878   |  دفعات بازدید : 133   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه و طی نشستی مشترک مطرح گردید / افزایش سطح همکاری‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون و جهاد دانشگاهی فارس

13 اسفند, 1399

به دنبال امضا تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و جهاد دانشگاهی استان فارس در جهت تقویت فعالیت‌های علمی و فرهنگی، طی نشستی با حضور دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر علیرضا راستی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر احسان منبری، سرپرست معاونت مالی و اداری دانشگاه سلمان فارسی کازرون، محسن عباسپور، مسئول روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر سیامک کریمی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی فارس، مهندس محمدرضا غلامپور، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان فارس و ایمان والی، مدیر جهاد دانشگاهی کازرون، چگونگی تحقق هرچه مناسب‌تر زمینه‌های همکاری‌های مشترک، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این نشست که به میزبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس این دانشگاه، ضمن تقدیر از رویکردهای تعامل‌گرا و علم‌محور جهاد دانشگاهی استان فارس، وجود چنین رویکردی را بستری مناسب برای ارتقا سطح خدمات دانشگاهی به جامعه برشمرد و خاطر نشان نمود: خوشبختانه به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه بین دانشگاه سلمان فارسی کازرون و جهاد دانشگاهی استان فارس، فعالیت‌های مشترکی در حوزه‌های مرتبط با اشتغال و مباحث فرهنگی انجام شده است. باتوجه به ظرفیت‌های بالای شهرستان کازرون و همچنین توانمندی‌های علمی و بسترسازی‌های مناسبی که در دانشگاه سلمان فارسی کازرون وجود دارد، می‌توان برنامه‌های مشترک را توسعه داده و آنها را تقویت نمود. در این راستا مجموعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون آمادگی کامل برای تحقق هرچه بیشتر مفاد تفاهم‌نامه و توسعه ارایه خدمات به عموم مردم جامعه را دارد.

در ادامه، دکتر سیامک کریمی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی فارس، با اشاره به زیرساخت‌های مناسب موجود در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، خاطر نشان نمود: زیرساخت‌های متعددی که در دانشگاه سلمان فارسی کازرون وجود دارد در کنار توانمندی‌های علمی این دانشگاه، امکان مناسبی را برای فعالیت‌های گسترده و وسیع فراهم آورده است. با رویکرد تعاملی موجود نیز امیدهای زیادی برای تحقق این مسئله به وجود آمده و امیدواریم بتوانیم با هرچه نزدیکتر نمودن هر دو مجموعه، برنامه‌های مشترک موثری را اجرا نماییم.

پس از ایشان، مهندس محمدرضا غلامپور، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان فارس نیز با مثبت ارزیابی نمودن روند طی شده و با ابراز امیدواری نسبت به توسعه فعالیت‌های مشترک، خاطر نشان نمود: ظرفیت‌های مختلفی در مجموعه جهاد دانشگاهی فارس وجود دارد که می‌تواند زمینه‌های مناسبی برای توسعه همکاری‌ها باشد. به ویژه طرح‌های مختلف فرهنگی که در سطوح ملی نیز برگزار می‌گردند، از جمله ظرفیت‌های مناسب در این زمینه محسوب می‌شوند.

در ادامه، دکتر علیرضا راستی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ایمان والی، مدیر جهاد دانشگاهی کازرون، دکتر احسان منبری، سرپرست معاونت مالی و اداری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و محسن عباسپور، مسئول روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون پیرامون محورهای مختلف همکاری‌های مشترک ذیل تفاهم‌نامه منعقد شده به بحث و گفتگو پرداختند و از جمله پیرامون استقرار دفتر خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و سینا پرس، انتشار مقاله و کتاب‌ از طریق ظرفیت‌های موجود در هر دو مجموعه، برگزاری همایش‌ها و کنگره‌های مشترک، دوره‌های آموزشی و... به تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است در پایان این نشست، حاضرین در جلسه با حضور در فضای کاری آماده شده برای استقرار و فعالیت دفاتر خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و سیناپرس در یکی از ساختمان‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون، از این ساختمان بازدید نمودند.