ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 109   |  دفعات بازدید : 3858   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

22 بهمن, 1392
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

ملت ما با هر تهدیدی از سوی دشمن بیدار و بیدارتر شده است

بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیانیه‌ای منتشر کرد. در ابتدای این بیانیه آمده است: امسال در حالی سالروز  سی و پنج سالگی انقلاب را جشن میگیریم که این نهال به شجره ای قدرتمند و تنومند تبدیل شده که بادهای تهدید و تحریم و آفت های سهمگین دشمن نتوانسته و نمی تواند در رشد و گسترش آن خللی ایجاد کند.

این بیانیه می افزاید: انقلاب اسلامی هیچ حد و مرز و سرزمینی را نمی شناسد و به عنوان یک رود زلال خروشان موانع و ناپاکی های سد راه خود را بر می دارد و تشنه کامان حقیقت و مظلومان ستم دیده را سیراب می سازد.

این بیانیه با اشاره به یاوه گویی ها و تهدیدات مقامات استکباری درباره ایران اضافه می کند: 35 سال است نظام سلطه بین المللی که امروز روزهای کهولت و عجز خود را طی می کند رجزخوانی ها و یاوه سرایی های متعددی را خطاب به نظام و ملت بیدار ایران اسلامی داشته است که یکی پس از دیگری در مقابل ملت ایران رنگ می باخته است و ملت ما با هر تهدیدی از سوی دشمن بیدار و بیدارتر شده به گونه ای که هرساله در مراسم راهپیمایی روز 22 بهمن بر عظمت خود افزوده است.

بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اشاره به مذاکرات هسته ای در بیانیه خود بیان می کند: اگر چه در دستاوردهای هسته ای بحث و حدیث فراوان داریم، اما بزرگترین دستاورد مذاکرات هسته ای برای ملت ما، رسوایی طرفداران مذاکره با آمریکا و  نشان دادن چهره کذاب و شیطانی دولتمردان نظام سلطه علی الخصوص آمریکا بود، که دنیا فهمید آمریکا بر هیچ ادعا و قولی پایبند نیست و منطق آمریکایی ،منطق جنگل است.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: امروز انزجار عمومی از آمریکا و اسرائیل و دولتهای سلطه گر به یک موج فراگیر و ویرانگر برای نظام سلطه تبدیل شده که به زودی حصار این گونه نظام ها را در هم خواهد شکست.

در ادامه، این بیانیه تصریح می کند: مذاکره کنندگان و دولتمردان ما که از نسل انقلابند باید بدانند راه حل مشکلات کشور در خودباوری و تکیه بر توانمندیها و ظرفیتهای داخلی است و همت خود را بر حل مشکلات کشور با نسخه های داخلی و بومی مصروف دارند.

در پایان این بیانیه آمده است: ما دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون  به سخنان اخیر مقام معظم رهبری که فرموده اند: « ان‌شاءاللَّه روز بیست و دوّم بهمن خواهید دید ملّت ایران باز هم در همه‌ شهرها با استحکام مى‌آیند و فریاد خواهند زد استحکام خود را و نشان خواهند داد اقتدار ملّى را» ایمان راسخ داشته و همچون سنوات قبل با حضور فعال خود در عرصه های علمی،فرهنگی،سیاسی و اجتماعی در رشد و پیشرفت انقلاب اسلامی می کوشند و در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی همراه با دیگر آحاد ملت بزرگ ایران با آرمانهای امام راحل و شهدا تجدید میثاق کرده و دست بیعت مجدد با مقام معظم رهبری داده و در راهپیمایی عظیم و میلیونی 22بهمن امسال حضور یافته و از همه اقشار جهت حضور در این حماسه تاریخی دعوت بعمل می آورد.

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرونبیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون