یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 72   |  دفعات بازدید : 4865   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت روز قدس

10 مرداد, 1392

«بسم الله الرحمن الرحیم»
*إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا فَلَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ*
امام خمینی «ره»«جمیع مسلمانان جهان را دعوت مى کنم آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را که از ایام قدر است و مى تواند تعیین کننده سرنوشت مردم فلسطین نیز باشد، به عنوان روز قدس انتخاب، و طى مراسمى همبستگى بین المللى مسلمانان را در حمایت از حقوق قانونى مردم مسلمان اعلام نمایند».
سی و چهار سال از صدور این پیام تاریخی و وحدت آفرین امام بت شکن قرن، خمینی کبیر در حمایت از مردم مظلوم فلسطین می گذرد که حکایت از تیزبینی، دور اندیشی و آینده نگری آن پیر فرزانه دارد و امروزه شاهد آن هستیم که حضور معنادار هر ساله عدالتخواهان و حق طلبان جهان در روز قدس همچون سونامی ویرانگر، پایه های عنکبوتی استبداد و استعمار را می لرزاند و روح مقاومت را در کالبد امت اسلامی می دمد.
روز قدس، روز فریاد عدالت خواهان و حق طلبان عالم، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین و روز فریاد مظلومانه ملّت فلسطین است. آری … روز قدس، روز صف بندی حق و باطل و عدل و ظلم است؛ روز قدس، روز خیزش مسلمانان و اعلام مواضع آنان علیه جنایتکاران تاریخ است؛ روز قدس در یک کلمه روز اسلام عزیز است که در آن فریاد رسای مسلمانان علیه سرطان کشنده صهیونیسم به گوش می رسد.
روز قدس نهال مقاومتی بود که خمینیِ استکبارستیز در قلب و دل ملتهای مسلمان به ودیعه نهاد و امروزه به درخت تنومندی بدل گشته که طومار طرحهای خاورمیانه ای آمریکا را در هم پیچیده و هیمنه پوشالی استکبار را به سخره گرفته است که پیروزی های گروه های مقاومت همچون حزب الله لبنان و حماس در جنگ های ۳۳ ، ۲۲ و ۸ روزه میوه همان درخت تنومند است.
امروزه مشاهده می کنیم کسانی که زمانی رؤیای تصرف از نیل تا فرات را در ذهن می پروراندند و آن را تئوریزه می کردند برای نجات خود از آتش موشک های گروه های مقاومت و جهادی فلسطین که برای بازگرداندن از نهر تا بحر در تلاشند، درخواست آتش بس می کنند و کیست که نداند این پیروزی ها همه از راه مقاومت که محصول روز قدس است پدید آمده؟
امسال در حالی فریاد حق طلبی و آزادى قدس شریف و فلسطینیان را از چنگال غاصبان صیهونیست و اسرائیل در روز قدس فریاد خواهیم زد که متأسفانه علیرغم مخالفت ملت فلسطین مذاکرات خائنانه سازش بین دو طرف فلسطینی و صهیونیسمی و با فشار و وساطت آمریکا احیاء شده است که در طول دهه های اخیر دستاوردی جز شهرک سازی برای رژیم اشغال گر قتل عام مردم فلسطین و تخریب خانه های آنان نداشته است. مذاکراتی که می توان آن را سرپوشی بر جنایات رژیم اشغالگر قدس دانست.
واقعیت این است که پروژه ای تازه اما تکراری برای به سازش کشاندن و تسلیم کردن محورهای مقاومت کلید خورده است و بر این اساس ما دانشجویان بسیجی دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن انتقاد شدید از گروه های سازش گر در فلسطین اعلام می کنیم برای یک بار هم که شده به تعبیر امام راحل عظیم الشأن فکر کنند که مقاومت تنها گزینه رهایی قدس شریف از چنگال صهیونیسم است نه سازش و بدانند اسلامی که برای جهانخواران ضرری نداشته باشد اسلام نیست.
ما دانشجویان بسیجی دانشگاه سلمان فارسی اعلام میداریم که به فرموده پیر مرادمان حضرت امام راحل، اسرائیل، این غده ی سرطانی باید از صفحه روزگار محو شود  و امید آن داریم انشاءالله نماز شکر  و وحدت آفرین را در مسجدالاقصی اقامه خواهیم کرد؛ از این رو و برای تحقق این مهم از آحاد مسلمان جهان به ویژه جنبش های دانشجویی مسلمان در دنیا دعوت می کنیم ضمن حضور با بصیرت و منسجم خود در این روز مهم، بار دیگر لرزه بر اندام زورگویان بیندازند و از توطئه های آنان به ویژه طرح سازش با رژیم کودک کش اسرائیل انزجار جویند و آن را فاش سازند.