شنبه ، 18 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 46   |  دفعات بازدید : 7519   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بیانیه به مناسبت 9 دی روز بصیرت و تجدید میثاق با ولایت

10 دی, 1391

حماسه بزرگ 9 دی 1388 صحنه تجلی دین مداری و ولایتمداری ملت قهرمان و موقعیت شناس ایران اسلامی بود که فتنه‌گران و دشمنان این ملت و انقلاب را مأیوس کرد و نشان داد که انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران ریشه در قیام کربلا  و عاشورای حسینی دارد و ملت ایران در حمایت از ولی و مولای و رهبر خود یکپارچه در صحنه حاضر است.

9 دی نشان موقعیت شناسی و حمایت ملت شریف ایران در دهه سوم انقلاب از ولایت و نظام و رهبری و عشق به ارزش­ها و مقدسات و انزجار از هتاکان به اباعبدالله حسین(ع) می­باشد.

9 دی نشان از بیداری و بصیرت ملتی داشت که با تمام وجود در مقابل توطئه ها، فتنه ها و تهدیدات  خارجی  و دشمنان نظام و انقلاب ایستاده­ و آنجا که خطری را متوجه کشور، نظام و رهبر و مولایشان ببینند در صحنه حاضرند و در دفاع از آرمانهای امام و انقلاب و رهبری تا پای جان ایستاده­اند.

ملت ایران با خلق حماسه ای فراتر از تصور و انتظار دشمنان و فتنه‌گران، عشق و علاقه خویش را به نظام و رهبری نشان دادند و این حادثه بزرگ برای همیشه در اذهان دشمنان و بیگانگان و کسانی که قصد خیانت به این مرزو بوم را دارند،  ماندگار شد.

ما دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی با گرامیداشت این حماسه بزرگ  که توسط ملت همیشه بیدار ایران اسلامی شکل گرفت، هوشاری و بصیرت دانشگاهیان را بیش از دیگر اقشار جامعه لازم دانسته  و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد و همواره در پیروی از مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه­ای تاکید می­کنیم.

«اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون»