ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 264   |  دفعات بازدید : 2601   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 خرداد, 1395

در سوگ پدر شعر انقلاب»

این رهگذار عمر نه جای بقا که معبری برای رهیدن است. جان آگاهان، نیک می‌دانند که در سرای عاریتی پابست هواجس نفسانی و سرگرم لغویات دنیایی شدن نه کار خردمندان است و بی‌شک «آقای حمیدِ انقلاب، از جمله این جان آگاهان بود.

در اوج جوانی و آنگاه که بسیاری از همسالانش دل‌مشغول دنیا و مافیها بودند، او عاصی از دیکتاتوری، ظلم، دین‌ستیزی و وطن‌فروشی خاندان ستم‌شاهی پهلوی، سلاح مبارزه در دست گرفت و با مسلسل واژگان و اشعارش به مبارزه با آن‌ها تازید. بعد از کودتای 28 مرداد، به سبب مبارزه‌اش علیه شاه از آموزش‌وپرورش، اخراجش کردند. سال‌ها گذشت و حسین ممتحنی، دست از مبارزه علیه رژیم برنداشت. طلیعه پیروزی انقلاب اسلامی و شخصیت والای امام خمینی (ره) که رخ نمایاند، حمید را مجذوب خود کرد و بعد از آن سر از پا نشناخته در پیروی از اسلام نابِ انقلابیِ امام،  پیشتاز شعرای هم عصرش بود.

بعد از پیروزی انقلاب، شعر بسیاری از سرودهای انقلابی را سرود و با این سرودها در اذهان تمام ملت ایران، جاودانه شد. «خمینی ‌ای امام، خمینی ‌ای امام»، «ای مجاهد شهید مطهر» و «آمریکا، آمریکا، مرگ به نیرنگ تو» از ماندگارترین سروده‌های ایشان در اذهان ملت انقلابی ایران است. حضور همیشگی در صحنه‌های حساس انقلاب از دفاع مقدس گرفته تا فتنه 88 و دفاع از آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی و حریم ولایت‌فقیه، ویژگی شاخص این شاعر انقلابی بود.

جامعه دانشگاهی سلمان فارسی کازرون، درگذشت این هنرمند انقلابی و «پدر شعر انقلاب» را به محضر رهبر معظم انقلاب و ملت انقلابی ایران تسلیت عرض نموده و از خداوند منّان، مغفرت و سعادت اخروی را برای آن حمید سعید، مسئلت دارد.