یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 198   |  دفعات بازدید : 3464   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بیانیه ماموریت دانشگاه سلمان فارسی کازرون

24 خرداد, 1394

دانشگاه سلمان فارسی کازرون مأموریت خود را ارتقاء علمی، اقتصادی و فرهنگی منطقه کازرون می داند. منطقه کازرون به عنوان منطقه ای منحصر به فرد از نظر تاریخی، فرهنگی و اقتصادی نیازمند رویکرد علمی برای توسعه است و دانشگاه معتقد است این امر مهم تنها با قرار گرفتن گفتمان علمی به عنوان گفنمان مسلط جامعه محقق می شود.

بر این اساس، این دانشگاه با تمرکز بر مسائل واقعی منطقه و با تکیه بر پیشینه این ناحیه در ادب و حکمت، تلاش       می کند توانمندی های این سرزمین را شکوفا نماید و با هدفمندی در آموزش و پژوهش، در جهت رفع فقر مادی و فرهنگی منطقه نقشی موثر داشته باشد.

در این راه دانشگاه با شناسایی توانمندی ها و مشکلات منطقه سعی می کند از طریق تربیت نیروی انسانی متخصص، تولید دانش به شکل هدفمند، تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی، تعامل سازنده با سایر نهادهای منطقه و ترویج فرهنگ کارافرینی به تولید ثروت، اشتغال زایی، حل مشکلات و سرمایه گذاری در منطقه کمک کند.

دانشگاه سلمان فارشسی کازرون با الگو قرار دادن حضرت سلمان فارسی، صحابه جلیل القدر پیغمبر اکرم(ص) تلاش دارد صداقت، عدالت، احترام به حقوق دیگران، رعایت شأن و کرامت افراد، مسولیت پذیری و شایسته سالاری را در همه امور سرلوحه خود قرار دهد.