یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 365   |  دفعات بازدید : 3303   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

23 خرداد, 1396
تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

مراسم تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی  همراه با ضیافت افطار عصر روز یکشنبه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی عصر یکشنبه  21 خرداد در سالن استاد علامه دوانی،  برگزار شد، از فعالان حوزه های مختلف فرهنگی دانشگاه تجلیل شد.

در ابتدای این جلسه که با حضور باشکوه دانشجویان همراه بود، دکتر مهدی رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن تقدیر و تشکر از دانشجویان، سخنانی پیرامون وضعیت کنونی جامعه بیان کرد و دین اسلام را در مقایسه با سایر دین ها برترین دین آسمانی دانست که ما افتخار پرورش یافتن در دامان این دین بزرگ را داریم.

رضایی گفت: اگر ما به سفارشات و رهنمودهای پیامبر (ص) عمل کرده و آن را در زندگی به کار ببندیم قطعا زندگی سعادتمند خواهیم داشت.

مهدی رضایی اظهار داشت: باید تعبد هم عملی و هم زبانی باشد و تعبد زبانی به تنهایی نمی تواند برای انسان سعادتی به همراه داشته باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن یادآور شدن حادثه تروریستی اخیر در کشورمان و گرامیداشت یاد شهدای این حادثه گفت: این شهدا قربانی جهل و عصبیت عصر مدرن شدند و بانیان و حامیان ترورییسم، دین رحمانی و آموزه های پیامبر رحمت را آماج تهمت های خود کردند و دستاویز پلیدترین و غیر انسانی ترین اعمال خود قرار داده اند.

مهدی رضایی بیان کرد: در مواجهه با چنین پدیده های شومی در جهان مدرن است که روز به روز اهمیت فرهنگ آشکارتر می‌شود. بنابراین امروز دانشگاهها نقش مهمتری در تعالی فرهنگی جامعه دارند.زیرا ماموریت دانشگاه ساخت فرهنگ است.

وی گفت: مطمئنا علم آموزی و گسترش دانشگاه و تربیت نسل فرهیخته علمی نیز از وظایف فرهنگ است و از همه سطوح فرهنگ، فرهنگ معنوی، برترین جایگاه را دارد.

در ادامه برنامه ابراهیم آروند مدیر امور فرهنگی و اجتماعی با اشاره به حوادث و رویدادهای سوم خرداد، رحلت امام خمینی(ره) و انتخاب امام خامنه ای به رهبری نظام اسلامی در کمتر از یک روز توسط مجلس خبرگان و قیام پانزده خرداد که خود زمینه ساز انقلاب اسلامی شد، از ماه خرداد به عنوان یک ماه سرنوشت ساز و حماسی در تاریخ کشورمان یاد کردند.

آروند با بیان اینکه مقام معظم رهبری از دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم یاد کردند گفت: افسر یعنی در میدان عمل هم نقش فرماندهی را ایفا می کند و هم نقش سرباز بودن و در میدان فعالیت و کار و تلاش بودن را ایفا می کند. لذا انتظار معظم له از دانشجویان بسیار بالاست.

مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان اظهار داشت: خروجی فعالیت های فرهنگی دانشگاه پرورش دانشجویان متعهد، منتقد، منطقی، عالم، شجاع و مسئولیت پذیر می باشد و می توانیم ادعا کنیم که خیلی از فعالان فرهنگی ما آمادگی پذیرش مسئولیت های کلان علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را دارند.

ابراهیم آروند بیان داشت: فعالان فرهنگی به عنوان بازوهای توانمند فرهنگی در پیش برد اهداف فرهنگی نقش انکار نشدنی دارند و ما در حوزه ی فرهنگی تلاشمان این است تا زمینه را برای فعالیت این عزیزان فراهم نماییم.

آروند در پایان با بیان اینکه عرصه فرهنگی به فرموده رهبر معظم انقلاب عرصه جهاد است گفت: تقدیر از فعالان فرهنگی تقدیر از جهادگران عرصه فرهنگ است و ما الان از کسانی می خواهیم تقدیر کنیم که بدون هیچ چشم داشتی و به خاطر علاقه ای که به کارهای فرهنگی دارند و دغدغه ای که در این حوزه دارند وارد کارهای فرهنگی شدند.

پس از آن از اعضای شورای مدیریت انجمن های علمی و دانشجویان فعال این حوزه، شورای مدیریت کانون ها، نشریات، بسیج دانشجویی، تشکل اسلامی قلم و اندیشه و شوراهای فرهنگی خوابگاههای دانشجویی، با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.

همچنین در این برنامه از برگزیدگان مسابقات قرآن مرحله دانشگاهی در بخش های مختلف، با اهدای لوح و هدایا تقدیر شد.

از دیگر تقدیر شدگان در این مراسم، برگزیدگان و افراد شرکت کننده در نخستین جشنواره غذاهای محلی بود که در خوابگاه های دانشجویی خواهران برگزار شد و از برگزیدگان آن با اهدای لوح و جایزه تقدیر شد.

عکس یادگاری فعالان فرهنگی و ضیافت افطاری با حضور معاون فرهنگی و مدیر فرهنگی و دانشجویان فعال فرهنگی در سلف سرویس دانشگاه  آخرین بخش این مراسم تقدیر بود .