یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 286   |  دفعات بازدید : 2427   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تشکیل کمیته توسعه و صیانت از عفاف و حجاب دانشگاهیان در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

14 مهر, 1395

کمیته توسعه و صیانت از عفاف و حجاب دانشگاهیان در دانشگاه سلمان فارسی کازرون تشکیل و نخستین جلسه خود را در روز دوشنبه 12 مهرماه  برگزار کرد.

در ابتدای این جلسه دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه، با عرض تسلیت ایام محرم، اظهار امیدورای کرد که با درک حقیقت قیام امام حسین (ع) و عمل به فلسفه و هدف این قیام الهی که همان امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح انحرافات دینی و مبارزه با خرافات و ناشایست هاست، به وظیفه خویش در این زمینه عمل کنیم.

براتی با بیان اینکه عفاف و حجاب یک ارزش فاخر در دین و فرهنگ ماست، افزود: لازم است از حریم عفاف و حجاب عالمانه دفاع شود.

وی اظهار داشت: دانشگاه به عنوان مغز متفکر و موتور محرکه جامعه، باید به موضوع عفاف و حجاب نگاه ویژه و علمی داشته باشد و طبیبانه برای این موضوع نسخه بپیچد.

در این جلسه مقرر شد که دستورالعمل های تبلیغی، تبیینی، ارشادی و نیز دستورالعمل برخوردهای قانونی مرتبط با موضوع عفاف و حجاب در دانشگاه، تدوین و در جلسه آینده کمیته مورد بررسی قرار گیرد.

آیین نامه تشکیل کمیته توسعه و صیانت از عفاف و حجاب دانشگاهیان در مرداد ماه سال جاری با امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاههای کشور ابلاغ شده است.