شنبه ، 18 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 358   |  دفعات بازدید : 2346   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تقدیر از برگزیدگان دومین جشنواره نشریات دانشگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

29 اردیبهشت, 1396
تقدیر از برگزیدگان دومین جشنواره نشریات دانشگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

دومین جشنواره نشریات دانشگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور رئیس دانشگاه، هیات رئیسه، اساتید و دانشجویان فعال فرهنگی عصر دیروز با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه به کار خود پایان داد.

در بخش نشریه برتر لوح تقدیر و جایزه نقدی دومین جشنواره نشریات دانشگاه سلمان فارسی کازرون به نشریه فرایند تعلق گرفت و نشریه جویبار عنوان قابل تقدیر را بدست آورد.

در بخش مصاحبه، لوح تقدیر و جایزه نقدی دومین جشنواره نشریات دانشگاه سلمان فارسی کازرون را نشریه جویبار بدست آورد و  نشریه داروگ صاحب عنوان قابل تقدیر و لوح تقدیر و جایزه نقدی شد.

در بخش مقاله،عنوان برگزیده، لوح تقدیر و جایزه نقدی به نشریه فرآیند رسید و نشریه جویبار عنوان قابل تقدیر را بدست آورد.

در بخش گرافیک و صفحه آرایی ، عنوان برگزیده، لوح تقدیر و جایزه نقدی را  نشریه فرایند بدست آورد و نشریه آوای مشاور عنوان قابل تقدیر را بدست آورد.