جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 356   |  دفعات بازدید : 3886   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تقدیر از برگزیدگان هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون

27 اردیبهشت, 1396
تقدیر از برگزیدگان هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون

هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور رئیس دانشگاه، هیات رئیسه، اساتید و دانشجویان فعال فرهنگی عصر دیروز با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه به کار خود پایان داد.

در بخش انجمن علمی برتر تندیس زرین، لوح تقدیر و جایزه نقدی هفتمین جشنواره حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون به انجمن علمی-دانشجویی مهندسی فناوری اطلاعات تعلق گرفت و انجمن علمی دانشجویی رشته شهرسا زی در این بخش عنوان قابل تقدیر را به دست آورد.

در بخش استاد مشاور انجمن های علمی دانشجویی، عنوان برگزیده، تندیس زرین، لوح تقدیر و جایزه نقدی هفتمین جشنواره حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مهندس علیرضا دهقان رسید و مهندس محسن شعبانیان،عنوان قابل تقدیر، تندیس نقره ای، لوح تقدیر و جایزه نقدی را به خود اختصاص داد.

در بخش دبیر انجمن علمی-دانشجویی برتر، خانم مریم اسکندری فر دبیر انجمن علمی-دانشجویی فیزیک عنوان برگزیده، تندیس طلایی، لوح تقدیر و جایزه نقدی را بدست آورد و خانم نجمه شهبازی دبیر انجمن علمی مهندسی شهرسازی، تندیس نقره ای، لوح تقدیر و جایزه نقدی را از آن خود کرد.

در بخش اختراع، انجمن علمی مهندسی شهرسازی، عنوان قابل تقدیر، تندیس نقره ای، لوح تقدیر و جایزه نقدی را بدست ارود. در این بخش هیئت داوران هیچ انجمنی را شایسته دریافت عنوان برگزیده نداستند.

در بخش مسابقه علمی، جایزه هیئت داوران به انجمن علمی ریاضیات و کاربردها رسید و این انجمن عنوان قابل تقدیر را بدست آورد. در این بخش از دید داوران هیچ  انجمنی شایسته عنوان برگزیده تشخیص داده نشد.

در بخش غرفه نمایشگاهی، عنوان برگزیده، لوح تقدیر و جایزه نقدی را  انجمن علمی-دانشجویی مهندسی شهرسازی بدست اورد و عنوان قابل تقدیر به انجمن علمی ریاضیات و کاربردها رسید.